8. januara fitnes banci i programi koji bi nas mogli zaustaviti u našim rezolucijama | BA.centerar.org

8. januara fitnes banci i programi koji bi nas mogli zaustaviti u našim rezolucijama

8. januara fitnes banci i programi koji bi nas mogli zaustaviti u našim rezolucijama

Mi smo već skoro nedelju dana u 2018. Godini, ali ako vaš zdrav plan januaru donekle sporo pokretanje, evo malo poticaj: Neki od naših omiljenih NYC treninga spotovi što olakšava počini prema smanjile cijene, nudeći nagrade ili čak pokazuju direktno se kod tebe. (I nećemo nikome reći ako vaš "godina" počinje sutra.)

CITYROWCommit na veslanje studio (koji se nalazi u Union Square i na Upper East Side) sa svojim bronze (četiri klase), srebrna (osam razreda) ili zlata (neograničeno) mjesečno članstvo tokom mjeseca januara, a primaju 18 posto off svoj prvi mjesec dana kod 18OFF. Članstva zahtijevaju početni posvećenost tri mjeseca ali kao erg bhakte će vam reći, niskog utjecaja cijelog tijela vježba može napraviti cjeloživotno veslač od tebe.

Cyc FitnessWhile tehnički nije novogodišnji stvar, ako imate fleksibilan raspored, pogledajte "Ridin '9 to 5" paketa biciklističke kuće, koja nudi pet vožnje na $ 100 za radni dan sjednice od 45 minuta u 9:30 , 12:30 sati ili 17:00 u bilo kojem od četiri Manhattan lokacijama. (A ti si mislio trenerku bili najbolji privilegija za rad od kuće.)

Prelazi Fizički CultureStock se o klasama sa 18 posto popusta na pakete 10-, 20- i 30-klasi funkcionalno-fitness studio sa promo kod NY18. Iskoristite putem interneta ili osobno na svoje Upper East Side ili Tribeca lokacijama... Onda se spremi da malo burpees i kutija skokova.

Pop PhysiqueHead u Barre s pop Muskulatura je "Nova Godina Nova Butt" (heh) dogovor, koji traje 129 $ za šest klasa (obično $ 32 svaki). Nastava isteći 90 dana od prvog korištenja na svakom studiju (NoMad i Bowery), ali kladim se da će biti previše u efekte gluteusa-toniranje dopustiti da se to dogodi.

Zaokret FitnessLook, svi znamo da rade out "za zdravlje" nije baš najviše primamljivim od motivacije. Dakle, za one od nas koji su potrebni dodatni motiv, svakih deset vožnje na jednom od Swerve uskoro-to-biti tri Manhattan lokacije će vas automatski zaraditi nagrade poput kredita u smoothie bar, ekstra vožnje ili brendirane plijen.

Izdizanje StudiosNot baš oduševljen idejom trekking kroz snijeg u potrazi za bicikl trbušnjake? Pozitivnost-naplaćuje ženska samo fitness studiojust uveo kod kuće lični trainingwith početnog sjednici samo 100 $.

Blink FitnessThe inclusive, pristupačne teretanu chainwants da izbaci svoj rezolucije. No, to ne znači bacanje svoj Nikes u smeću-to znači oslobađanje od nerealnih očekivanja i umjesto toga fokusiraju na dostižne ciljeve koje se osjećate dobro. Kako bi proslavili, Blink je žurku na svom Bryant Park lokacija u ponedjeljak, 8. Januara, gdje možete ući u osvojiti besplatne lični treninga ili plijen.

AaptivOr hej, zaboravi na studijima u potpunosti i uštedite 45 posto popusta na godišnji plan sa Aaptiv, kult-Omiljeno aplikaciju koja ima audio treninga od strane ovlaštenih trenera za trčanje, trening snage, pa čak i meditacije. Nakon prvih 30 dana besplatne probe, narednih mjeseci košta samo 8,33 $, djelić onoga što bi platiti za privatni sjednicu. Zabrinuti da ćete dobiti dosadno? Više od 30 novih treninga se svake nedelje dodati.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

8 sjajnih načina za pojednostavljivanje dnevne rutine

Post Zdravlje

Sve stvari koje su sve majke pripremljene u svakom trenutku

Post Zdravlje

Šta bi trebala biti nova godina, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Zdravlje

5 proizvoda za samoodbranu u tim vremenima kada se osećate kao da se šetate kući sami

Post Zdravlje

Pomoći, ja sam ekstrovertan i zezam se sa introvertom

Post Zdravlje

3 nevažni razlozi koje je vaš muž izgledao daleko u poslednje vreme

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina za jesti manje šećera

Post Zdravlje

10 načina da preduzmete akciju u borbi protiv raka dojke

Post Zdravlje

11 stvari koje treba uraditi nakon lošeg noćnog sna

Post Zdravlje

Probajte ove 5 iznenađujućih načina da se opustite

Post Zdravlje

Vaš sledeći dan djevojčica trebao bi biti u jednoj od ovih 6 banja

Post Zdravlje

Kako svesno jedenje može da promeni ceo prokleti život