8 jednostavnih načina da povećate svoje povjerenje odmah | BA.centerar.org

8 jednostavnih načina da povećate svoje povjerenje odmah

8 jednostavnih načina da povećate svoje povjerenje odmah

Hej, ti: Samo-omalovažavala humor je u redu s vremena na vrijeme, ali ako redovito neraspoložena na sebe, to je vrijeme za makeover samopouzdanje. Evo osam jednostavnih načina da se instant povećanje pozitivnosti.

Twenty20

Počnite sa Mantra

Izaberite osnažujući izjavu da odjekuje s vama i ponoviti tijekom cijelog dana. To može biti jednostavna, kao što su "Ovo će biti moja godina", ili više prekrasnih, kao što su "Vi imate istu količinu sata u danu kao Beyonce." Print ga i zalijepite je na vašem stolu, nositi u novčaniku ili samo ponovite to za sebe po potrebi.

Twenty20

Probudite se 15 minuta ranije

Teško je osjećati polirane i zajedno kada bore da se spremi svakog jutra. Žrtvuju vrlo malo sna da bi mogli da zalizati Flyaway kosu, staviti na ogrlicu koju voliš i duboko udahnite prije nego što je pogodio vrata.

Twenty20

Praksa Power Posing

Socijalni psiholog Amy Cuddyhas genije trik za projektovanje povjerenje: Stavi ruke na bokove. Ne samo to učiniti da izgledate moćniji, to je naučno dokazano da se osjećate moćniji i smanjiti nivo kortizola. (Čak i ako ovo radiš samo na sebe u ogledalu u kupatilu.)

Twenty20

Uzmite Social Media Hiatus

Opa, nauka kaže da je Facebook Fomo može dovesti do depresije. Ako ste osjećaj zavide vaše srednje škole rivala putovanje u Toskanu, uzeti jednonedeljnog pauzu od Facebooka, Instagram, Snapchat i Twitter. Nema razloga za usporedbu - svoj život je prilično prokleto sjajno, previše.

Twenty20

I dok smo u tome, Uzmi Moda Mag Break

Ako je nedostižan slika u časopisima čine se osjećate nesigurno, spusti najnovijem broju Photoshopu Slavne Mjesečno i pokupiti The New Yorker. Vidiš? Ova "Talk of the Town" kolona je mnogo više fascinantan nego Taylor Swift u bikiniju...

Alija / Getty Images

Ispeglati odjeću

Ili paru njih. Ili imaju praonicu to učiniti za vas. Zvuči kao mali prilagodbe, ali to je puno lakše predstaviti svoje najbolje sebe kada ne nosi naborane košulje.

Twenty20

Squash negativne misli

Smirivanje beskrajne stream nesigurnosti koji prolazi kroz vaš um je lakše reći nego učiniti. Joga i meditacija su odličan način da ostanu na umu, pozitivan i pomoći vam isključiti da interni monolog.

Twenty20

Kompliment pet osoba svaki dan

Hej, nemate vremena da oseti dole na sebe. Ti si previše zauzet šiklja više outfit svoj saradnika, navijali za svojim prijateljem koji je dobio novi posao i govori tvoja mama joj je e-mail je svoj dan. Vaša pozitivnost će učiniti da se osjećaju više samopouzdanja, previše.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 sigurni načini da pobedite zavisnost od kofeina

Post Zdravlje

Vrhunski vodič za kostiju

Post Zdravlje

8 hrana koja bi mogla da oštri oči

Post Zdravlje

25 načina pomoći u podršci žrtvama požara u sjevernom zalivu

Post Zdravlje

17 načina da se opustite kada vas grad udari u lice

Post Zdravlje

5 neophodne životne veštine svakog introverta treba da savladaju

Post Zdravlje

5 razloga za posjetu kantine Santa Monica

Post Zdravlje

9 banjskih kuća u New York-u da vam odlutaju hladno

Post Zdravlje

5 stvari koje svaka trudnica treba da radi kada leti

Post Zdravlje

7 hranu koja može smiriti anksioznost

Post Zdravlje

8 priča o uspjehu na mreži koje će vam vjerovati u (Tinder) ljubav

Post Zdravlje

Na 5 načina, Julianne pokušava da se brine o sebi tokom svog perioda