8 lakih zdravstvenih haka možete započeti odmah | BA.centerar.org

8 lakih zdravstvenih haka možete započeti odmah

8 lakih zdravstvenih haka možete započeti odmah

To je lako doći s puta, zdravlje-mudar, kada imate napornog tjedan na poslu ili kod kuće. Srećom, postoji nekoliko jednostavnih zdravstvenih hacks možete napraviti sa svojim dnevnu rutinu da odmah osjećati lakši, zdraviji i više na oprezu. Ne čak ni da se odrekne da drugi komad pizze.

Twenty20

Jesti bez ometanja

Svi smo krivi za scarfing dole naše salata ispred kompjutera, ali bezumno žvaćući ne samo nas ohrabruje da troše više, ona također uzima zadovoljstvo iz jedne od naših omiljenih aktivnosti: jesti (duh). Tako postavi sto, koristite posuđe i obratite pažnju kao što sabran pojesti svoj sljedeći ručak.

Getty Images / Brauns

Izvucite jedan sat prije spavanja

Kretanje kroz Instagram kad treba da se spava? Da, bili smo tamo. Umjesto skakanje kroz beskrajne obrtima društvenih medija, izvrši "ne tech" pravilo i pročitao knjigu za jedan sat prije spavanja. Ćeš se probuditi osjećaj osvježenja i spremni da preuzmu na dan.

Twenty20

Piti toplu vodu sa limunom ujutro

Vaša učiteljica joge se uvek govori o čudu svojstva limuna vode, pa šta čekaš? Topla voda se kaže da je isperite probavni sistem kao što dehidrirala, a limun ima pH-balansiranje efekte.

Twenty20

Get Up i Walk Around svakih sat vremena

Kada ste stvarno crunched na poslu, cijeli dan može proći prije nego što čak i primijetiti da nisi ostavio vašem stolu od 9 Ja Postavljanje alarma na telefonu da ustane i hoda okolo barem jednom na sat. To će vam pomoći sa svojim koncentraciju i dobro je da se tamo i zuri u ništa drugo nego ekranu računara.

Twenty20

Uzmite hladan tuš

Jeste li dovoljno hrabri da uskoči u hladan tuš usred zime? Ako ste, vi ćete biti bogato nagrađeni. Ne samo da je hladan tuš, rekao je da se poboljša circulationand zategnuti pore, to je također bila povezana sa povećana budnost i pojačan imunitet. Mi ti se kunemo da to nije tako loše kad jednom reskirati.

Twenty20

Uzmite dašak Citrus

Da, ozbiljno. Miris limuna i naranči dokazano smanjuje anksioznost i poboljšati vaše raspoloženje. Ako niste tip koji jede popodne klementine, pokušajte kupuju neki eterično ulje za isti učinak.

Stockbyte / Getty Images

Konac Your Teeth

Da li stvarno moramo objasniti da ste? Vi ćete osjećati svježije, desni će vam se zahvalim i nikada nećete morati ponovo lagati svog stomatologa.

Hydro Čutura

Donesi bocu s vodom svuda sa sobom You Go

Boravak hidrirana je temelj dobrog zdravlja, periodu. Kako bi se osiguralo da ćete dobiti sve H20 vaše tijelo žudi, držite bocu vode pri ruci u svakom trenutku. Nikada nećete nađete ponovo zaglavio na kasni vagon sa isušeno grlo. Volimo te hidro flasksthat držite tekućine hladno (ili toplo) do 25 sati.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 načina da povećate energiju kada je hladno i mračno

Post Zdravlje

Apsolutno najbolji trening u svakom susjedstvu u Dalasu

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično lijep

Post Zdravlje

6 jednostavnih pokreta joge možete učiniti u avionu

Post Zdravlje

Šta se kretalo i može li to pomoći mojoj anksioznosti?

Post Zdravlje

Da li spavaju u grudima stvarno drže vaše Boobs perverzne?

Post Zdravlje

3 načina za resetovanje vaše veze nakon velike borbe

Post Zdravlje

9 banjskih kuća u New York-u da vam odlutaju hladno

Post Zdravlje

Vrhunske gležanj za svaku guzu i budžet

Post Zdravlje

5 načina da izgubite 5 kilograma ove jeseni

Post Zdravlje

10 načina da preduzmete akciju u borbi protiv raka dojke

Post Zdravlje

17 proizvoda za podsticanje raspoloženja koji dokazuju da stvarno možete kupiti sreću