8 načina da izađete iz vježbanja u treningu kada zaista, zaista ne želite da vežbate | BA.centerar.org

8 načina da izađete iz vježbanja u treningu kada zaista, zaista ne želite da vežbate

8 načina da izađete iz vježbanja u treningu kada zaista, zaista ne želite da vežbate

Imaš članstvo teretanu. Kupio si novi bicikl. Obećao si sebe da ćeš ostvariti svaki dan... I onda na vrijeme dobili hladnije, a vi se našli na kauču. Evo osam trikova da vas ponovo inspiraciju.

AJ_Watt / Getty Images

Početak Mali

Zar ne bi bilo sjajno, ako ste radili svaki dan ove nedelje? Totalno. Ali, ako niste bili aktivni u neko vrijeme, verovatno ćete izgori do srijede. Verujte nam, da ćete doći do tačke kada imate snage da ostvari svaki dan. Do tada, bilo ekstra aktivnost čak i ako je to samo 30-ak minuta hoda dva puta tjedno-napredak.

SrdjanPav / Getty Images

Kupim Bright Workout Odjeća

Ne morate provesti milijuna dolara. U stvari, samo idite na prodaju stalak i izabrati novi par tajice sunčano, živih boja. Kada je hladno i mračno i alarm se isključuje za rano jutro staze, 10 $ par neon hlače čini razliku.

Salt-N-Pepa

Stvoriti Playlist Science-Podržan

To je ne-brainer da slušanje muzike može pomoći da se upumpava dok ste vježbanje. Međutim, prema dr Costas Karageorghis, profesor sporta psihologije na Brunel University u Engleskoj, pjesme koje imaju tempo između 120 i 140 otkucaja u minuti (kao što je "Push It" Salt-N-Pepa) su najefikasniji kod motivišeš se tokom vežbanja. BRB, kopanje od naših starih Hot, Cool & ViciousCD...

Kupicoo / Getty Images

Udružiti sa Buddy

Vi znate da je prijatelj uvek ići na piće sa-onaj koji je uvijek žale da ona nema vremena da ide u teretanu? Uzmi taj nedeljnik vino sjednicu i pretvoriti ga u nedeljni izlet, bicikl ili trčanje. Ćete držati jedni druge odgovorne i spali kalorija, umjesto da ih pletenice na.

Twenty20

Embrace the Great Indoors

Twenty20

Switch stvari

Ako se ne osjećate kao motivirani kao što ste i do sada, to je vrijeme da uzdrma svoju rutinu. Uvijek radi na pokretnoj traci na nuli nagib? Rampa je do 4. Uvijek bicikl na isti način na posao? Uzmite okolnim putem. Uvijek idem u teretanu ujutro? Glavu tamo nakon večere. Uvijek je pogodio isto barre klase? Pokušajte Zumba. Mogućnosti su beskrajne, ljudi.

Twenty20

Vrati se u svoju Childhood

Zatvorite oči i mislim da prije nekoliko desetljeća. Koje tri ste aktivnosti voli kao dijete? (Bili smo opsjednuti košarku, klizanje i plivanje.) Revisit svoj stari omiljene najmanje jednom mjesečno i ostvarivanje će se osjećati manje kao rad i više zabavno ponovo.

Twenty20

Stop Poređenje

Dakle, Sheila iz računovodstva probudi u 5 ujutro svaki dan i traje pet milja. Dobro za nju. Umjesto da kriviš sebe za udaranje dugmetu tri dana prošle sedmice, aplaudirati sebe za dva jutra ste didget svoj pumpanje srca. Ti ćeš se vratiti u utor prije nego što ti to znaš.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Da li biste pojedeli traku da izgubite težinu?

Post Zdravlje

5 pogrešnih grešaka koje možete napraviti

Post Zdravlje

25 potpuno besplatnih načina da se bavite samopomoć

Post Zdravlje

9 ljudi koje vidite u svakoj klasi joge

Post Zdravlje

Šta se može desiti ako hodate 30 minuta dnevno

Post Zdravlje

15 brzih stvari koje možete učiniti kada imate ikada najgore sunčanje

Post Zdravlje

6 naučno dokazanih načina da se osećaju bolje oko kraćih dana

Post Zdravlje

3 nevažni razlozi koje je vaš muž izgledao daleko u poslednje vreme

Post Zdravlje

42 stvari koje nikada ne bi trebalo da bude Google tokom trudnoće

Post Zdravlje

6 Greške u trčnoj glavi koje možete napraviti

Post Zdravlje

5 razloga je zaista zapanjujuće da zatrudnite nakon 35. godine

Post Zdravlje

11 jednostavnih načina da ostanete aktivni ako imate radni sto