8 načina da se povežete sa svojim partnerom ako ste bili zajedno milijardu godina | BA.centerar.org

8 načina da se povežete sa svojim partnerom ako ste bili zajedno milijardu godina

8 načina da se povežete sa svojim partnerom ako ste bili zajedno milijardu godina

On je najsmešnije, najpametniji, najromantičniji momak znaš... I onda negdje oko godine devet pokupiti svoje prljave čarape off svaka površina u vašem domu, postao je najviše predvidljiv. Nema ništa loše u priznao je iskra je prigušena u vašem odnosu (hej, vi ste zajedno zauvijek), ali to je vrijeme da se nekoliko jednostavnih koraka da to rasplamsali.

Twenty20

Kreiranje novog Rutinska

Znamo šta mislite: ". Nemam vremena za ovo" Ali ako je noć obično provode pola sata govori o računima i rasporeda i djecu, pokušajte šetnju ili biciklom sastanak oko susjedstvu. Ako imate malo više vremena na ruke, započeti knjigu clubwith samo vas dvoje. Odabrati jedan roman mjesec dana i pročitati jedno poglavlje svake noći, tako da možete zajedno razgovarati o tome. (Nešto kao old-school pijanka gledanje.)

Twenty20

Iznenadite jedni druge

Kada ste bili zajedno deset godina ili više, možete predvidjeti vaš partner svaki pokret (cvijeće na Valentinovo, knjiga na tvoj rođendan, karticu na godišnjicu, yawn). I velike su šanse da on oseća isto o tebi. Tako pokušati nešto što nikad ne, kao što njegov omiljeni obrok samo zato, ili se krije glupo napomenu u svom džepu prije nego što ode na posao. To nije bitno o čemu se radi, sve dok je to neočekivano.

Twenty20

Idi na Solo Ljetovanje

OK, ovo možda zvuči nelogično, ali uzimanje izlet na Pariswith najbolji prijatelji je odličan za nekoliko razloga: prvo, to vam omogućava da kreirate nove uspomene i priče koje možete doći kući i podijeliti sa svojim partnerom. Drugo, to vam pomaže da ponovno otkriti zabava, izdvojiti vi (zapamtite, jedan je zaljubio u?). Treće, što vam omogućuje da se mimoići. Tako pokušati zadržati Google Hangouts na minimum. To će napraviti coming home mnogo slađi.

Twenty20

Ostvaruju zajedno

Pick cilj želite postići zajedno. (Mi smo oduvijek željeli napraviti polumaratonu.) Karta šta morate učiniti da se to uradi (radi izvan najmanje tri puta tjedno za sljedećih šest mjeseci), a zatim držite jedni druge na odgovornost. To je mnogo više zabave nego pokretnoj traci, mi obećavamo.

Getty Images

Jedite za stolom

To predivno hrast blagovaona stol nije samo holding prostor za neželjene pošte. To je odličan način da se povežete kada ste zadnji 2.000 obroka ispred TV-a proveo. Pokušajte jesti barem jedan obrok dnevno za stolom zajedno, bez obzira da li je to brz doručak prije posla ili duže večeru kad dođeš kući. Stavite na svoje omiljene melodije i upalimo svijeće, dok si u to-stvoriti umirujuće atmosfere, a vi ćete se radujemo unwinding.

Twenty20

Zapravo Poslušajte Boring Stories

Kada jedeš barem jedan obrok dnevno, dok gleda u jedni drugima u oči, tamo će sigurno biti nekoliko beskrajnih priča unutra. Ali čak i ako ste čuli ga rant o Joe iz Accounting pet miliona puta, uspostavite kontakt očima i učiniti svoje najbolje da zaista upijaju ono što vaš partner govori. Slušanje će mu pomoći da se voljenim i shvatio, i on će biti više vjerojatno da se vrate uslugu kada je potrebno da oduška. (I način na koji slušate pitanja, previše.)

Twenty20

Sleep Naked

Jedan od najvećih ključeva Ponovno povezivanje sa svojim partnerom? Imaju više seksa, očito. Ali ovo je način lakše reći nego učiniti, pogotovo kada ima veze milion stvari a ti si iscrpljen i vaša djeca spavaju niz hodnik. Dakle, zaključati vrata, sakriti svoj ogrtač u ormar i spavati goli. Sada će biti teško notto seks.

Twenty20

Spustite Telefon

Ne zaboravite večere za stolom? To je primamljivo za provjeru Twitteru dok tvoje ljubavi završava svojoj zadnjoj zalogaj lazanja, ali se odupre porivu da zavire na vaš telefon kada ste zajedno (aka 'phubbing'). Čak i ako on kaže da ne smeta, to znači postoje stvari koje bi radije raditi osim družiti s njim. I to jednostavno nije istina tako držati ga na režim rada u avionu. Mi ćemo vam popuniti na Reese uzbudljive tweetova, mi obećavamo.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 stvari koje svi konkurenti trebaju učiniti u životu

Post Zdravlje

5 pomiriti YouTube video snimke kako biste ih direktno spavali

Post Zdravlje

7 hrana koja bi mogla povećati vaš metabolizam

Post Zdravlje

4 stvari u vašem životu za proleće-čiste (koje nemaju nikakve veze sa vašom kućom)

Post Zdravlje

7 načina da se osećate ispunjeno u ovom trenutku

Post Zdravlje

4 stvari koje su uvodnici žele da ekstrovertima prestane da rade

Post Zdravlje

4 velika kretanja sna u 2018. godini

Post Zdravlje

4 načina da budete u redu sa puštanjem i ne daje sranja

Post Zdravlje

6 jednostavan način da se svakodnevno zahvaljuje

Post Zdravlje

8 najtežih (ali tako vrednih) treninga u Los Angelesu

Post Zdravlje

11 znaci da je tvoje dete možda genije

Post Zdravlje

Najbolji trening za vašu ličnost