8 najčešćih grešaka u radu | BA.centerar.org

8 najčešćih grešaka u radu

8 najčešćih grešaka u radu

Tako da ste odlučili da biste dobili u obliku: Bravo! Od praviš trud, možda i dobiti najviše iz njega, a to znači razrada pametniji (ne duže). Da biste to postigli, upoznajte se sa ovih osam zajedničkih treninga greške i izbjegavati ih po svaku cijenu.

@nikewomen

Greška 1: Doing Samo Cardio

Već smo rekli da trening snage neće vas pretvoriti u bodibilder. Dakle, ako razmišljate o drži isključivo na pokretnoj traci na trim down, razmislite još jednom. Trening snage gradi mišića, što povećava metabolizam i čini vaše tijelo spali više kalorija nakon treninga je završen.

@toutsenbasket

Greška 2: Ostavljanje Abs za kraj

Kao primamljivo kao što je to da napusti jezgro rad za kraj treninga, nemoj. Ti si mnogo više šansi da preskočite rano ili telefona u radu. Umjesto toga, sadrži osnovne pokrete u ostatak treninga. Tokom odmora, umjesto stajali oko, održati dasku i mislim da je to aktivnog oporavka.

@bestofasana

Greška 3: Nikad Uzimajući slobodan dan

Što više razraditi, više rezultate ćete vidjeti... Zar ne? Nije nužno. Pretreniranost zapravo može usporiti vaš napredak, što uzrokuje konstantan umor, pa čak i što vam više osjetljiv na prejedanje. Pokušajte pogoditi teretanu između tri i pet dana u tjednu, ali zapamtite da ostatak je od ključnog značaja.

Greška 4: Uvijek rade istu stvar

Napokon si savladao krug cijelog tijela u teretani. Usuđuješ reći da si dobar u tome? Nemojte se previše samozadovoljni, i pobrinite se da promijeniti ga. Pored toga što je dosadno, ponavljaju treninga zapravo usporavaju vaš napredak, jer mišići naviknu na ono što radite. Svake tri do četiri sedmice, Shake It Up promjenom vježbe, težine ili broj ponavljanja radite.

@athleta

Greška 5: Ciljanje jedan dio vašeg tijela

Izbaci to iz glave: Ne možete uraditi milijardu trbušnjaka (i ništa drugo) i dobiti šest paket. Kako bi se vidjeti definiciju mišića, morate da izgubite masti, što se nikada neće dogoditi ako zanemarimo velike dijelove tijela. I mada kola cijelog tijela izgledaju puno vremena, oni ne moraju biti. Pokušajte kolo Tabata stilu, koji radi samo o svaki mišić imate samo 20 minuta.

@tonehousenyc

Greška 6: Nije Warming Up

Nakon sjedi za stolom cijeli dan (ili spava cijelu noć), vaše tijelo ne može ići od nula do 100 odmah, a ti stavljajući sebe u opasnost za ozljede. Čak i ako ste u stisci sa vremenom, da malo svjetlo poteze poput čučnjeva, Iskorak ili skakanje priključke da podigne otkucaje srca pre nego što počne pravi posao.

@adidaswomen

Greška 7: Nije Cooling Down

Isto važi i za poslije. Istezanje je jednako važna kao što je primamljivo da preskočite. Pobrinite se da učiniti nešto da se ohladi vaše tijelo, kao hodanje vrlo sporo krug na pokretnoj traci smanjiti otkucaje srca i sljedeće ga sa nekoliko prstima dodira i strani proteže. Pomaže povećati opseg pokreta, pa čak i omogućuje vam da gurnuti vašeg treninga na novi nivo tokom vremena.

@nbwomen

Greška 8: Nije Planiranje unaprijed

Ovaj je manje o stvarnom treninga od svih stvari koje se tamo dobije. Ako se zalaže za dobijanje oblika, čine nemogućim da izgovore. To znači da pakovanje svoj torbu prije posla, zakazivanje treninga, pa čak i rad sa partnerom koji će se održati vas na odgovornost (čitaj: krivica te na pokazivanje gore).

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 znakova znakova koje će vaše novo prijateljstvo trajati

Post Zdravlje

5 razloga je u potpunosti u redu ako ne možete (ili odlučiti da ne) dojite

Post Zdravlje

9 trikova za postajanje jutarnja osoba

Post Zdravlje

8 najboljih namirnica visokih vlakana da dodate u vašu ishranu (jer verovatno treba)

Post Zdravlje

23 jednostavnih načina za popravljanje lošeg dana

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično lijep

Post Zdravlje

6 jednostavnih načina izbjegavanja kasnih noći

Post Zdravlje

6 načina za povratak nakon praznika

Post Zdravlje

5 hrane da jedete kada imate grip i samo želite da se osećate bolje

Post Zdravlje

10 stvari koje treba uraditi prije kraja godine (što će vas učiniti odličnim)

Post Zdravlje

Iznenađujuće stvari koje vas staraju

Post Zdravlje

8 razloga zašto je vaš period možda nepravilan