8 savjeta za ko-spavanje | BA.centerar.org

8 savjeta za ko-spavanje

8 savjeta za ko-spavanje

Ti si uvijek na istoj strani... Dok ne bude vrijeme za spavanje. Ti si svjetlo spavač koji budi na najmanji zvuk. On može spavati kroz zemljotresa. Možete uviti se u maleni loptu na svojoj strani kreveta. On širi svoju ogromnim udovima poput morske zvijezde. Bilo je slatko na prvi (dobro, na neki način), ali sad si iscrpljen. Evo, osam savjeta za prevazilaženje svih problema koji dolaze sa dijele krevet.

Twenty20

TemperatureYou vole subzero godina i ronjenje ispod jorgan za toplinu. On voli da bi ga u blagom 80 stupnjeva da bi mogli spavati bez majice sa jednom nogom van. Kompromis i postavite termostat na nešto između (65 na 67 stupnjeva celzijusa se preporučuje za optimalnu spavanja) ili dva puta deke, tako da je jedna strana ima više pokrivenost.

SnoringEarplugs su veliki, ali ponekad mogu biti neugodno... Ili ubaci u toku noći. Pokušajte se davi od hrkanje vašeg partnera označavajuči glavu zid jastuka. To prigušuje zvuk i prokleto udobno.

Twenty20

MattressSome ljudima treba dodatni firma ležaj za lumbalnom podrškom. Drugi vole da spavaju na vrhu perjanoj oblak. Koji je upravo zbog toga ta spavanja Broj bedsexist. Možete podesiti obe strane na oba vašim željama - ili možete pogledati u split-francuski krevet, koji je u osnovi kralj veličine okvir sa dva odvojena madraca.

Twenty20

BedtimesYou're noćna ptica i često ostati do iza ponoći čitanje... Ili prelistavanjem Instagram. On je, s druge strane, prolazi se u 22:00 kao sat. Ako imate opciju, glava u drugu sobu dok ste spremni da spavaju ili dobiti potrebnu opremu (kao što su slušalice i far za čitanje), tako da ne poremeti uspavanog partnera.

LightingYou spava u pećini nalik uslovima, a on nikada nije njegov sasvim prerastao, ahem, noćna svjetiljka. Uzmi sebi masku svile spavanja (ovo onehelps sa finim linijama!) Ili da ga niskim snagom lampa sa topla žuta ili narančasta žarulja (plave ili zelene remeti san) da stavi u svoju stranu kreveta.

Twenty20

ProximityHe voli povući zatvorite dok spava (a potom i balavi na vas), ali lažeš budan jer je njegova ruka je daleko od vašeg memory pjene jastuk. Umjesto kompromisa sna (ili njegov ego), priviti na nekoliko minuta beforerolling više na svoju stranu kreveta (à la da epizodu Friendswhere Ross uči Chandler o "zagrljaj and roll").

Twenty20

Poklopac Hoghe je suprotno od viteška kad spava, uvijek yanking Utešitelj od vas dok vam ostaje je da drhti u sred noći. Ovaj je jednostavan: Uzmi svoju deku.

Nemirnog sleeperWhile svima mijenja pozicije tokom cijele noći, neki ljudi uzimaju da ekstremno, nogama i uvijanje i mašući rukama. Koristeći odvojene deke može pomoći zadržati sadržavalo udova. Ili to može biti još jedan razlog da smatramo da Sleep Broj kreveta, koji oblikuje sa svojim tijelima i smanjuje na skok.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Kako svesno jedenje može da promeni ceo prokleti život

Post Zdravlje

5 proizvoda za samoodbranu u tim vremenima kada se osećate kao da se šetate kući sami

Post Zdravlje

Tajna sreće? Ostanite zauzeti, prema ovoj japanskoj filozofiji

Post Zdravlje

7 stvari koje su stvarno bolje kada ste trudni

Post Zdravlje

7 mita za dojenje potpuno su uništene

Post Zdravlje

Vaš sledeći dan djevojčica trebao bi biti u jednoj od ovih 6 banja

Post Zdravlje

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove

Post Zdravlje

Kako izgledati dobro kada je u milionskim stepenima u Njujorku

Post Zdravlje

Grad uništava kožu, ali evo kako ga popraviti

Post Zdravlje

Jedna stvar koju treba da jedete da bude nepobediv od zimskih prehlada

Post Zdravlje

Želite zdraviji način života? Verovatno bi trebalo da se preselite u jedan od ovih 10 gradova

Post Zdravlje

8 hrana za mozak koja bi mogla povećati vašu sećanje