8 tajni bračnih parova s velikim seksualnim životom | BA.centerar.org

8 tajni bračnih parova s velikim seksualnim životom

8 tajni bračnih parova s velikim seksualnim životom

Verovatno ste čuli oko milion i jedan ustajao rješenja za, prekinulo-out seksualni život, ali skup fluffy lisice nije pravi odgovor na nešto što zaista treba vremena i truda za održavanje. (Sjetite se cijeli " 'Til nas smrt ne rastavi" stvar?) Evo, osam praktičnih načina bračne parove održati zdrav seksualni život.

Twenty20

Oni FlirtYou može misliti, Kako mogu eventualno flertuje sa osobom koja je svedok me pojesti cijelu pizzu sama? Ali evo u čemu je stvar: Parovi u njemu na duge staze su svi vidjeli jedni druge u svoje najgore. Zato donosi flert natrag u svoj repertoar drži stvari uzbudljivo, svježe i nove (da, čak i ako se ne možete sjetiti život prije nego što su bili u braku). Pošalji radni dan Sext (oni nisu samo za Millennials); ili zadržati analogne i stavite ruku na butinu, malo predugo... Na večeri sa svojim in-zakoni. Vau, pogledaj, ti seks manijak.

Oni Olovka je osigurati, osjeća neugodno da je "seksi vremena" zapisao u u 22:45 Ali život poludi-zauzet, i baš kao što moramo napraviti vremena za vježbu ili gledanje Real Housewives, moramo napraviti vremena za našu seksualni život. Nema sramote u potrazi izvan spontanost. Imate dozvolu da ga stavim u svoj Google Cal.

Twenty20

Oni ne sidro u BedtimeToo umorni nakon deset sati radnog dana? čuli ste to ovdje prvi: Seks ne treba da se desi pred spavanje. Ključ je pronaći džepove dana koji rade najbolje za vas. Oba ranoranioce? Savršeno. 7:00 je. Ili možda pritisnete Ponovi dok ne zapravo imaju da napusti kuću, ali smatra bruto nakon večere-how o odmah nakon posla? Sjajno. Vidimo se tamo.

Oni se smenjuju InitiatingAgain: Čuvajte se pada u obrasce. Samo zato što vaš suprug je obično onaj koji inicira stvari ne znači da on uvijek mora kapetan broda. Dijeliti teret. Prekine ciklus monotoniju.

Twenty20

Oni uređenju spavaće sobe na RegWho znao mijenja listova može biti takav red na? Ali ozbiljno, držeći svoj lični prostor čist i svjež čini sve više privlačno da budeš intiman. Još bolje, ako vas podijeliti posao (i ne treba), oboje ste u malu tajnu.

! Oni-Gasp - Eksplicitno Talk About ItTake sa tih tampona-razgovor o seksu sa svojim suprugom nije tabu; to je zdravo. Novo na convo? Uzmite papir i olovke i sjesti. Sada, zapišite 02:58 "velikih ideja" stvari koje svaka žele više od drugih tokom seksa (npr, što je više pričljiv, više zavodljiv, više poučan, itd). Dijeliti ono što ste napisali i jedni druge pitati pitanja. Vrijeme je za svoj domaći zadatak: Pokušajte šta vaš partner zapisao. Što više udoban vas dvoje se komunicira o seksu, bolje svoj seksualni život može biti.

Oni Obratite TallyNo, nemaju ga na svojoj kuhinji tabli (barem se nadamo ne), ali su svesni koliko seksa oni imaju, jer to je tako pokazatelj drugih stvari događa u odnos. Dole malo ovog meseca? Hajde da pričamo o tome.

Oni to rade čak i ako nisu u MoodHere prava stvar: Seks rađa seks. Kako piše The New York Times: "Mnogi parovi otkrili da, ako oni sami prisiliti na seks, uskoro ne postane posao i oni su se da im se sviđa seks. Telo odgovara sa poplava mozga kemikalija i druge promjene koje mogu pomoći. "Dakle, to je nekako kao prirodna Viagra za vaš seksualni život je samo... Više seksa. Volimo jednostavno rješenje.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Rashladni jastuci i jastučnice pomažu vam da spavate kao beba, Bez obzira koliko je to vruće

Post Zdravlje

5 najpopularnijih spa tretmana u Dalasu

Post Zdravlje

Da li spavaju u grudima stvarno drže vaše Boobs perverzne?

Post Zdravlje

Kako brzo zaspati kada ste na odmoru

Post Zdravlje

7 stvari koje možete potpuno pustiti da slajd ove nedelje

Post Zdravlje

7 načina da se probudite u boljoj atmosferi

Post Zdravlje

6 strava stvari koje se mogu dogoditi ako radite prenatalnu jogu

Post Zdravlje

7 sneaky načina da biste možda slučajno dobili težinu

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da uradite sa svojim partnerom svakog meseca

Post Zdravlje

6 buzzy novih spa tretmana pokušati prije nego što vaši prijatelji rade

Post Zdravlje

6 načina boljeg spavanja kada je vruće

Post Zdravlje

5 stvari koje nikad ne biste trebali reći prijateljima sa anksioznošću