8 tajni žena koje se bave stresom kao šefom | BA.centerar.org

8 tajni žena koje se bave stresom kao šefom

8 tajni žena koje se bave stresom kao šefom

Oni mogu biti moderni jednorozi, ali oni postoje: one žene koje se čini da podnesem neočekivani preokret ili zadatak koji dolazi svoj put sa mirnim, svjež samopouzdanje. Kako to rade? Oni su savladali ovih osam trikova.

Twenty20

Oni Take Five Prije Reagujući

Hoda oko bloka i dobiti neke svježem zraku može učiniti čuda za vašu psihu. To je pokušao-i-pravi stres buster sa razlogom kako god da radite, ne odgovoriti na to pasivno-agresivni e-mail dok ste snimili odmor od vašeg stola za nekolicinu.

Twenty20

Oni Ne zaboravite da Breathe

Često drže u našem dah, ili jednostavno zaboravi da diše, kada stres udari. Ako se osećate iznuren pred prezentaciju ili PTA sastanak, udahnite duboko u dijafragmu, držite dvije sekunde, a zatim otpustite. Ponovite najmanje deset puta. Joga i meditacija mogu vam pomoći da postane navika disanja više sabran tokom dana, previše.

Twenty20

Oni kažu "ne"

Prihvaćanje svaku priliku i odgovornost koja dolazi svoj put je pouzdan recept za preopterećenje stres. Od prioriteta zadataka i inicijativa ste strastveni o, vi postavljanje sebe za uspjeh jednostavno caringabout šta radiš. Vaš šef / kolega / partner / mama / dijete / prijatelj će shvatiti. Obećanje.

Twenty20

Oni Raspored na vrijeme za Self-Care

Brigu o sebi je apsolutni imperativ za gal bez stresa. Bilo da volite nedeljni manikir, Netflix pijanka sjednica ili popustljiv brunch, sebi dozvolu da urade nešto samo zato što je čini sretnom barem jednom tjedno.

Twenty20

Seku Themselves Neki Slack

Ne dozvolite da "velike" biti neprijatelj "dobro." Ponekad je potrebno samo da se nešto uradi i to nije strašno ako nije savršen. Drugi puta pogriješite-znaš šta? Dešava se. Ti si i dalje rock zvijezda.

Twenty20

Imaju Outlet

Kickboxing, joga, Candy Crush-god govori da vam, dok možete samo zonu van i pustio neke pare. Sve to stres je izdahnuo u atmosferu i voila: Opet si Zen majstor.

Twenty20

Oni ostaju u organizaciji

Znaš šta izaziva nepotrebne stresova? Ne mogu pronaći svoj ključeve. Ili zaturila vaš W-2. Ili zaboravljanja lozinke, ponovo. Pokrenite držanjem uredan stol. Iznenadili biste se koliko brzo briše glavu, previše.

Twenty20

Oni prioritet Sleep

Ovo je veliko. To je sve. Kako možete odbiti stresa kad radi na manje od šest sati? Vaše telo vam govori nešto kada počnete drema u 14:00 Sad se malo odmoriti, u redu?

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Hatha? Ashtanga? Evo svakog tipa joge, objašnjeno

Post Zdravlje

5 namera koje svaka žena treba postaviti ovog leta

Post Zdravlje

10 razloga da ne gubiš te poslednje 10 funti

Post Zdravlje

7 naučnih načina da pobedi zimske blahove

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina za bolje fokusiranje

Post Zdravlje

5 najboljih načina da se komarci održe u životu

Post Zdravlje

Mitu o seksu treba prestati verovati

Post Zdravlje

10 načina da ostanete usredsređeni kada vam život udari u lice

Post Zdravlje

Da li biste pojedeli traku da izgubite težinu?

Post Zdravlje

Najbolji joga studio u 8 čikaga naselja

Post Zdravlje

Evo šta treba učiniti kada trebate otkazati planove

Post Zdravlje

7 stvari koje se mogu desiti ako se probudite 2 sata ranije svaki dan