8 živih haosa za život, kako bi se održala veza | BA.centerar.org

8 živih haosa za život, kako bi se održala veza

8 živih haosa za život, kako bi se održala veza

Kada je život poludi, ti i tvoj SO treba da budete kreativni. Ako ne, kako se dovraga ćeš žonglirati prijateljima, djecom, rad, spavanje, garaža koju treba prefarban i težak majka-in-zakon, koji treba da se rukuje? Ovih osam hacks su preklopke igra za dane kada je potrebno malo dodatne pomoći vođenja ljubavi (i život) na pravom putu.

Twenty20

SET UP DELJENE Google Calendar

Oboje imate sve-over-the-mjesto rasporeda. Takođe oboje imate Gmail račune. Spajanje dva uspostavljanjem "par" kalendar za praćenje zauzet tjedna i Navečer radnim danom kada svoje slobodno vrijeme (aka potencijalni datum noći) zapravo poravnava. Jednostavno se prijavite na svoj Gmail i otvoriti karticu kalendara. Tamo, na lijevoj strani, vidjet ćete padajući izbornik pored "Moji kalendari" sa opcijom Kreiranje novog kalendara. Nakon što ste dobili to postavili, podijelite ga sa svojim dude i voila - vaš zajednički društveni život je organizovan, sve na jednom mjestu.

Twenty20

I zajednički AMAZON PRIME RAČUNA

Ako ste u naviku zalihe na toalet papir (i drugih predmeta domaćinstva), vi i vaš partner može izbjeći duple kupovine povezivanjem Amazon Prime računa i prijave se za provjeru nedavnim narudžbe prije nego što kupiti. Najbolji dio? Usluga - pod nazivom Amazon Domaćinstvo - vam daje mogućnost za dodavanje druge osobe bez dodatnih troškova.

INVEST u dva odvojena jorgane

Borba preko poklopca krađa je stvaran. Riješiti problem zamjenom jednog jorgan sa dva manja ( "njegov" i "njen", ako hoćete). Navodno, Swiss parovi se kunem u spavanja praksu - i možeš i ti.

Getty Images

I podesite SNOOZE LIMIT NA VAŠEM Budilice

Dodaj ovu sa svojim am pravilnik: Vi, jedino se mogu pogoditi snooze dva puta. Nakon toga, to je i na njih - ili spava partner withoutthe ranije buđenje ima dozvolu da te izbacio iz kreveta.

Twenty20

ORGANIZE 10-ak minuta "ZAJEDNO" čišćenja

Prije spavanja, podesite tajmer za deset ukupno minuta i udružiti u borbi igraonica za djecu ", jela ili bilo dugotrajan nered koji vozi jedan (ili oba) od vas Batty. Kada tajmer gasi, gotovi ste, ali bi zapanjeni koliko možete postići zajedno.

Twenty20

TAG-TEAM imena koja se ne mogu sjetiti na zabavama

Uđete u stranku. Vidiš nekoga, ali čije ime se ne mogu sjetiti. Prije nego što pristupimo, biramo svog čoveka da se prvo predstaviti (i obrnuto sa ljudima ne može baš opoziv). Na taj način ćete izbjeći sedam paniku ispunjene sekundi igranja ime koje se suočavaju.

Twenty20

SET UP ODVOJENA PRANJE otežava

Samo zato što ste spojili vaše domaćinstvo ne znači da treba da se spoje veš. Naravno, možda će vam ponuditi da bacim u nekoliko njegovih belci ako radite lakši teret, ali sortiranje čarapa je glavni vremenski sisati. Nemojte udvostručiti opterećenja miješanjem njegove i njene.

Twenty20

I vremena za dnevni ulov-UPS

U redu, tako da ne možete ispuniti za večeru svake noći. Pronađite kreativne načine (kao hodanje psa ili G Chatting na ručak) za povezivanje i ispitamo na svoj dan. Suština: Provjera u je važno. (Sigurni smo da čak i George i Amal raspored noćnih Skype sesija.)

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Ove grickalice su vaše nove fitspiration

Post Zdravlje

3 načina da ojačate svoj brak u decembru

Post Zdravlje

Sve stvari koje su sve majke pripremljene u svakom trenutku

Post Zdravlje

25 jednostavna nasumična djela ljubaznosti koja će osvetliti nečiji dan

Post Zdravlje

Vrhunske gležanj za svaku guzu i budžet

Post Zdravlje

O čemu govori vaš trening o tebi

Post Zdravlje

Mitu o seksu treba prestati verovati

Post Zdravlje

5 iznenađujuće koristi za zdravlje jabukovog sirćeta

Post Zdravlje

14 stvari koje svaka žena misli tokom svog drugog trimestra

Post Zdravlje

5 razloga da uvek zakasnjate (i kako ih popraviti)

Post Zdravlje

5 novih treninga koji će vaš Abs (i ostatak vas) dobiti u borbenom obliku, brzo

Post Zdravlje

Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan