9 navika koje prilično garantuju dobro raspoloženje | BA.centerar.org

9 navika koje prilično garantuju dobro raspoloženje

9 navika koje prilično garantuju dobro raspoloženje

Imate sve razloge da budu u lošem raspoloženju - promet je svirepi, sunce se krije iza oblaka i imate wayyyytoo mnoge poslove učiniti prije 05:00 (Jesmo li spomenuti saobraćaj?) Dakle kako Margot na poslu uvijek uspjeli biti svijetla i veselo? Pa, možda ćemo morati odgovor. Evo, devet navike žene koja je uvijek u dobrom raspoloženju.

Flickr / Atwater Village Novajlija

Ona posjećuje pas park

Ne šalimo se oko; petting pas ima fiziološki učinak na vas. To snižava krvni pritisak, oslobađa opuštanje hormoneand snižava razinu hormona stresa.

Twenty20

Ona meditira

Praksa sjedi mirno za 10 minuta, bilo da se ponavlja mantra, računajući vašeg udisaja Zen-stil ili neki drugi način, osjeća dobro, jer, kao i kod pasa petting (vidi gore), ti si ponovno balansiranje hormona izbaciti iz udariti zbog stresa. I meditacijom, nema pas kaka da počisti.

Flickr / Fotografije ZAKONOM

Ona šetnje

Pitam se zašto planinarenje je grad omiljeni hobi pored vruće Hollywood trač i sok barovi? Zato što je to instant raspoloženje-dizalica. Postaješ vitamina D - što pomaže u sprečavanju depresije, bolesti srca i raka - (! Tako nositi zaštitu od sunca) od sunca.

EastTown LA

Ona vježbe dnevno

Samo 30 minuta kardio dnevno može izgledati kao velika pitati - ali ne i kada se uzme u obzir da ste oslobađanje endorfina, zvani sretan sos vašeg mozga. Osim toga, tu je i onaj cijeli kupaći kostim spremni za tijelo ćete dobiti.

Nomao Saeki / Unsplash

Ona dobiva dovoljno sna

Mi ne idemo na mandat od osam sati. Ali istina je, između sedam do devet sati se preporučuje, a ti nas ne treba da ti kažem koliko negativnih sve izgleda kad si umoran.

Twenty20

Ona pravi put za manikir

Ili pedikir. Ili ručka lica. Možda walk-in pola sata masaža. Stvar je u tome, na umu provesti nekoliko trenutaka na svom fizičkom izgledu i blagostanje čini čuda za vaše samopouzdanje.

Cetiri sezone

Ona planira odmor

Iskusni putnici će vam reći da svako putovanje počinje mnogo prije nego što napravi prvi fizički korak - brainstorming, istraživanje i planiranje može biti sretno Escapist kao i sam put. Dakle, početi svoj kanta-lista Pinterest boardand uživati.

Ona pravi zahvalnost liste

Catch sebe osjećajući deprimiran? Zgrabite olovku i papir i zapišite deset stvari u svom životu - ništa od vaše zdravlje u svoj omiljeni par pete - da ste zahvalni da imaju. Preusmjeravanje fokusa na pluseva, nego minusa navijanje koje odmah.

Ona se zaklinje u saobraćaju

Sve u svemu, ovo je predivan grad, a mi smo sretni da živimo ovdje. Do 405 je parking ili neka budala izvlači ispred vas na 101. Zatim smo svi oko velikog obima, psovka-ispunjen Rant da oslobodite stresa. Vi ćete osjećati mnogo bolje. Samo drži prozorima i ruke k sebi. A možda čekati do Brownie vozni park je sve je ostavio.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

7 stvari koje se dešavaju vašem umu i tijelu kad čistite

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina za jesti manje šećera

Post Zdravlje

Na 5 načina, Julianne pokušava da se brine o sebi tokom svog perioda

Post Zdravlje

Kako svesno jedenje može da promeni ceo prokleti život

Post Zdravlje

6 hrana (i 1 piće) koja su povezana sa upalom

Post Zdravlje

Najbolje vežbe koje treba uraditi ako nemate oblik

Post Zdravlje

5 alternativnih načina za izbacivanje funka

Post Zdravlje

Da li spavaju u grudima stvarno drže vaše Boobs perverzne?

Post Zdravlje

6 naučno dokazanih načina da se osećaju bolje oko kraćih dana

Post Zdravlje

7 mitova kontrole rađanja nikada ne biste trebali vjerovati

Post Zdravlje

Evo šta jedan joga instruktor jede za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) neverovatno

Post Zdravlje

4 načina da budete u redu sa puštanjem i ne daje sranja