9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi | BA.centerar.org

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

Možda imate mature dolazi. Možda samo nisu osjećaj svoje najbolje. Bez obzira na vaše razlozi za pad nekoliko kilograma, pročitajte ovaj prvi i znati da nije svaki mršavljenja "pravilo" je istina.

Mit: Svi gubi težina po istoj stopi

Ponekad spor i stabilan osvaja utrke, ali ne nužno i kada je u pitanju dijete. Svako tijelo je drugačije. Na primjer, više težine morate izgubiti, brže ćete u početku izgubiti. Suprotno je istina, kao i: Neko počevši sa manji procenat telesne masti će proliti funti na sporije, jer oni imaju manje izgubiti.

Mit: Ne jesti poslije 07:00

Istina: Nije bitno ono što put uzmete svoj posljednji zalogaj sve dok svoj ukupni unos kalorija je stabilna. (Razmislite o tanki ljudi širom svijeta koji jedu večeru u 10 sati) Problem je u tome kasne noćne grickalice obično nisu zdravi. Držite se svjetlo tretira, kao što su voće ili kokice.

Mit: Preskakanje obroka će Vam pomoći da izgubite težinu

Istina: Naravno, laganu vožnju preko ručak se čini kao lako trik. Ali preskakanje obroka je veliki ne-ne ako vaš glavni cilj je izgubiti na težini. Ograničavanje sebe čini se osjećate tromo i skloniji konzumirati veće količine nego što obično bi na svoj sljedeći obrok.

Mit: Šest manjih obroka su bolji od tri velike

Istina: Odgovor razmišljanje ide da više manjih obroka povećati vaš metabolizam. Ali istraživanja su pokazala da nema stvarne razlike u mršavljenja između onih koji su jeli isto kalorija u tri u odnosu na šest obroka. Opet, samo drži dnevnog unosa kalorija pod kontrolom.

Mit: Izbegavajte ugljikohidrata po svaku cijenu

Istina: U post-Atkins svijeta, ugljenih hidrata treba apsolutno biti dio uravnotežene ishrane. Ključno je da izaberete dobre (kao što su smeđa riža, voće i povrće) preko rafinirane i prerađene verzije (kao što su bijeli kruh, kolači i čips).

Mit: Sve masti loše masti

Molimo vas da se ovo iz glave. Da, neki masti mogu bulk te (naime mlečni u vezi), ali drugi su od suštinskog značaja. Uzmite maslinovo ulje, što je mononezasićene masti (dobre vrste) i dokazano snižava krvni pritisak i holesterol pored smanjenja rizik za bolesti srca i moždanog udara.

MIT: GLUTEN I MLIJEČNIH SU DEVIL

Istina: Ukoliko imate dijagnosticiran zdravstveno stanje, te nemaju korelaciju do gubitka težine. Lišavajući sebe robe sa gluten ili mliječne znači propuštaju veliki izvori kalcijuma, proteina i one dobre, ugljenih hidrata smo ranije spomenuli.

Mit: Cardio je jedini način da se oslobodi kilograma

Istina: Trening snage te neće napraviti bodibilder, u redu? Dizanje tegova pomaže vam izgraditi mišića, koji sagorijeva više masti i kalorija. Dakle, da, kardio je važno, ali to ne znači da ne bi trebalo biber u nekoliko težine sesija svaki sada i onda.

Mit: Voda za piće je brzi popravak

Istina: Neko sa nezdravom dijetom i režim ne postoji vježba neće izgubiti na težini samo zato što je on ili ona pije puno vode. Trebalo bi ipak hidratizira stalno, jer voda omogućava vam puniji, a mi često pogrešno žeđ za glad. Ali ne čine to tvoj glavni strategiju mršavljenja.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Zajedničke snove i ono što oni navodno znače

Post Zdravlje

7 načina da se osećate ispunjeno u ovom trenutku

Post Zdravlje

8 savjeta za ko-spavanje

Post Zdravlje

10 najboljih poklona za vašu fitnes-opsednutu BFF, u skladu sa ovim strastvenim blogerom

Post Zdravlje

3 vrste prijatelja koje svaka žena treba (i 3 je u redu da se jave)

Post Zdravlje

5 neophodne životne veštine svakog introverta treba da savladaju

Post Zdravlje

Kako da spavate sami sebe

Post Zdravlje

#tbt Hula hooping, Jazzercise i više Kooky fitness fads iz poslednjih 7 decenija

Post Zdravlje

7 mreže za umrežavanje u Chicagu koje će vam pomoći

Post Zdravlje

Da li se prijatelj bori sa poremećajem u ishrani? Evo 4 stvari koje joj nikad ne bi trebalo da kažeš

Post Zdravlje

7 stvari koje mislite da su zdrave, ali nisu

Post Zdravlje

Pomoći, ja sam ekstrovertan i zezam se sa introvertom