9 super-zabavnih vanjskih treninga koji će vas osjećati neverovatnim | BA.centerar.org

9 super-zabavnih vanjskih treninga koji će vas osjećati neverovatnim

9 super-zabavnih vanjskih treninga koji će vas osjećati neverovatnim

Znamo da volim taj spin klase, djevojka, ali možda je vrijeme da pogledamo izvan zamračenoj sobi i ustajalog zraka u svijetle, svježe otvorene prostore? Evo, devet super-zabava na otvorenom treninga koji vas neće rodila do smrti.

Hotel Del Coronado

Sirena Treninzi u San Diego

Spremni za sljedeću razinu kruga plivanja, kao i ubica društvenih medija post? Onda ste spremni za petak ujutro sirena fitness klase u Hotel del Coronado. Staviš na svijetle likre sirena rep preko kupaći kostim, a zatim nastaviti u pokušaju da potez kao riba - koja se ispostavi da je neverovatna core trening (da li ste ikada vidjeli pastrmka sa muffin top?).

Hoteldel.com

LA River Kayaks

Kajakom LA rijeke

Ko bi rekao? The Elysian Park pojas plovnog puta je nekako čist i bujne, i LA River Kajak Safari će to dokazati. Ćete provesti u rasponu od 90 minuta do 4 sata biciklističke uzvodno, a zatim se vodi nizvodno od strane vodiča u svom uvezene Južnoafrički kajak. Putovanja ostaviti ujutro, u podne i popodne - u 15:45 ekskurzija vas uči kako da prelaze Klasa II brzaka, koji smo šokirani naše rijeke čak ima.

Lariverkayaksafari.org

Facebook / Beachyogawithbrad

Santa Monica Beach Yoga

Ti si na Santa Monica Beach osjećaj hladnog jutra povetarac pored spasioca stanica # 29 ili uživanje u zalasku sunca između naniže pasa. Donijeti svoje otirač za nastavnika Brad Kreimach klasi i zaustaviti čekaju da izdahnite.

Bradkeimach.com

Tumblr / FreePeople

Penjanje uz stepenice u Silverlakeu

Tvoja krv lupa kao što gore ubrzanje na jednom od pet skrivenih stubišta u Silverlake, nakon zajedno na aplikaciju koju je vodeći preko GPS-a i miniranja na Music Playlist ste prilagoditi. Ili možete jednostavno šetati uz stepenice i slušati povijesnim sitnice o lokacijama i ličnosti. U svakom slučaju, vaš quadovima će to osjetiti.

Secretstairs-la.com

Tumblr / Freeman Mešter

Hoop Spinning u Griffith Park

Umorni ste od onih dosadno starog burpees? Isprobajte celog tela treninga od magareći, gdje se okreće obruč to? Sa malo veći i teži od Hula-Hoop ste igrali sa kao klinac. Flow Temple uči od šest tjedana, naravno u parku koji? E deo ples, deo kreće meditacija i uglavnom zabava.

Flowtemple.org

Big Mike Boot Camp

Boot Camp na Santa Monica Beach

OK, pa možda zaista volite burpees. I daske. I čučnjeve. Push-up, pa čak i. Onda ste spremni da sve to rade na nemilosrdnom površini pijeska. Tri jutra tjedno, sa klasama već u 06:00, Big Mike Boot Camp stavlja učesnike kroz svoje koraka - i daje dijetetski smjernice - da se na optimalan od 17 do 20 posto masnog tkiva za žene.

Ultimatebeachworkout.com

Flickr / Benjamin Robins

Tai Chi u Studio City

Možda ste imali sa pulsira bas otkucaja i mahniti intervalima krug? Ili samo želite naučiti da ide sa toka još u dan-to-day? Pokušajte tai chi u Woodbridge Park, sa tri puta nedeljno lekcije koju je predvodio TC društva. Ovo teče kineska borilačka vještina je u pokretu meditacija da je to korisno za sve uzraste.

Tcsociety.com

Tumblr / Kent

Stand-Up Paddleboarding u Marina del Rey

Video si kul klinci veslanje agilely off plaže duž obale, ali na poluvremenu surf čini previše grub, zar ne? Uzmite prva lekcija u staklasto-stan Majka Beach MDR sa Poseidon Paddle i Surf. Noge, ruke i gornjem dijelu leđa, posebno će se osjetiti nakon 90 minuta kako-lekciju - i nakon toga, možete biti sigurni iznajmljivanja odbora i pogodi surf pauzu.

Poseidonstandup.com

Trail Running on Mt. Baldy

Dakle, misliš da je tvoj malo radi oko parka imaš u dobrom stanju? Uzmite fitness na putu do ulaska u Trail Runners Club na nedeljnom nedjelja trčanje na novu lokaciju, obično u Santa Monica ili San Gabriel Mountains. 11,5 milje tvoriti Mt. Baldy je sljedeći - i zapamtite, tu je uvek nizbrdo da se radujem?.

Trailrunnersclub.com

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Kako dati bolju prezentaciju, govor ili tost bez bacanja

Post Zdravlje

Lude stvari koje se dese vašem telu kad dojite

Post Zdravlje

6 prirodni mirisi koji su bolji od terapije

Post Zdravlje

7 stvari koje treba prestati raditi kada se prvi put probudite ujutru

Post Zdravlje

25 načina pomoći u podršci žrtvama požara u sjevernom zalivu

Post Zdravlje

7 stvari koje treba obaviti tokom dana da vam pomognu da spavate noću

Post Zdravlje

6 jednostavan način da se svakodnevno zahvaljuje

Post Zdravlje

5 mitova o jogi koja jednostavno nisu istinita

Post Zdravlje

7 načina da se probudite bez kafe

Post Zdravlje

Vaš sledeći dan djevojčica trebao bi biti u jednoj od ovih 6 banja

Post Zdravlje

12 sneakih razloga da si uvek umoran

Post Zdravlje

6 zdrave (i ukusne) namirnice koje su visoke u vitaminu d