9 vežbanja kako bi nadoknadili sve gozbe koje ćete učiniti | BA.centerar.org

9 vežbanja kako bi nadoknadili sve gozbe koje ćete učiniti

9 vežbanja kako bi nadoknadili sve gozbe koje ćete učiniti

Nemojte da nas pogrešno, u potpunosti podržavamo tretiranje sebe tokom praznika, a dok se to može (i treba) uključuju drugu porciju punjenje, to može značiti dobivanje dobar, vrućeg endorfina gorivo treninga usred sve popustljivost. Evo devet načina da se vaše pumpanje srca, tako da možete gozba kao da sutra ne postoji.

Bari Studio / Facebook

Bari Studio

Činjenica: Nemoguće je ne biti u dobrom raspoloženju, dok odskakanje na trampolinu. Kick off Turska dan (8 četvrtak) na ovom studiju, uz trening koji takođe uključuje ples kardio i težine, a vi ćete imati proljeće u svoj korak da ni triptofan može zadržati dole.

23 Leonard St. (na Varick St.); 212-966-2274 ili thebaristudio.com

Krckanje

Budimo pravi: Dan zahvalnosti večera je samo vrh ledenog brijega proždrljivost. Tu su i sredu noć pića, unaprijed večeru sir ploča, preostali Turske sendviča... Srećom, Crunch ima raspored da odgovara, sa Turskom Burn 'n' Firm vožnje (45 minuta vožnje bicikla slijedi 30 minuta ABS ) tokom sedmice na sedam različitih lokacija.

Više lokacija na Manhattanu; crunch.com

Kuća u nizu / Facebook

Kuća u nizu

Dok se bore protiv Crni petak gužve na Macy je vjerojatno pristojan treninga, mi bi radije spaliti 800-plus kalorija vesla sa paketa na ovom studiju. Oba Chelsea i Columbus Circle lokacije će imati uzbudjen-up verzije svojih časova tokom dana, tako da ako odlučite da ide u lov pogodbu, da ćete biti toliko jači od tvog protivnika.

Više lokacija na Manhattanu; rowhousenyc.com

Revolve Fitness

Imate dvije mogućnosti za proslavu #sweatsgiving u ovom biciklističke spot sa svojom Burn Bird klase u četvrtak ili petak ujutro (oba u 10 sati). Iako biti upozoreni: solidnu 90 minuta na biciklu nije za one sa slabim srcem (ali zamislite kolika osjećat ćete se kasnije).

52 E. 13. St. (na University Place); 646-756-5114 ili revolvefitness.com

Mi volimo ovaj biciklizam studio za svoje rutine cijelog tijela i ubica zvuk staza, tako da ne možemo čekati da vidimo šta svojih 60-ak minuta Turska Twerk treninga ima u trgovini (ponuđena na sve tri lokacije Thanskgiving dan).

Više lokacija na Manhattanu; cycfitness.com

Y7 Studio

Je ono što vam je zaista potrebno priliku da pobjegne svojoj porodici neko vrijeme i znojim se nešto od toga stres odmor? Hip-hop yoga studio ima leđa, s grijanom vinyasa 90 minuta Turska Burn (10:30 četvrtak) na svih pet lokacija.

Više lokacija u Manhattan i Brooklyn; y7-studio.com

Mile High Run Klub / Facebook

Mile High Run Club

Zavezati te Nikes. Pokretnoj traci treninga studio domaćin konkurentan Turska Proda na oba svoja lokacijama na Dan zahvalnosti jutra (8 časova u Noho, 9 sati NoMad). Kandidat za pitu može biti dovoljna motivacija, ali oni su bacili u nešto ekstra da zasladi lonac: prvo mesto trke će uhapsiti specijalne nagrade.

Dvije lokacije u Manhattan, milehighrunclub.com

Yo Yoga!

Nadjev lice na Dan zahvalnosti je nekako i poenta, ali morate priznati da može izazvati pustoš na svom tijelu. Ovo Turska dan radionice (četvrtak u 8 sati) će dobiti svoj pumpanja krvi sa 45 minuta vinyasa flow, a zatim 30 minuta probave za jačanje restorativne pozama.

344 E 59th St. (at First Ave.); 646-490-7790 ili yoyoganyc.com

ChaiseFitness

Snagu izgradnje, Pilates inspirisan treninga koristi bungee kablove i stolice ciljati svaki mišić, tako da znate 75-ak minuta klase u petak (09:30 na 92Y, 10 i 11 sati, u Flatiron) u će biti brutalni (na dobar način). Pomislite samo na sve one pire kao gorivo.

Više lokacija na Manhattanu; chaisefitness.com

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Hrana koju nikada ne bi trebalo jesti pre treninga

Post Zdravlje

7 stvari koje treba da znate o odlasku u teretanu

Post Zdravlje

5 odličnih (i besplatnih) strimskih treninga koje možete učiniti u vašoj dnevnoj sobi

Post Zdravlje

16 novih pronalazaka za narkotike u vašem životu

Post Zdravlje

Evo kako proći kroz radni dan na No sleep

Post Zdravlje

22 stvari razumeju samo trkači

Post Zdravlje

6 stvari koje se mogu desiti ako dobijete akupunkturu

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da prestanete da govorite kada vam neko komplikuje

Post Zdravlje

Dakle, tvoj prijatelj ima rak? Pokušajte da ne kažete ove stvari

Post Zdravlje

Pozdrav iz sezone, iz moje cele dijete

Post Zdravlje

3 vrste prijatelja koje svaka žena treba (i 3 je u redu da se jave)

Post Zdravlje

Kako prolaziti kroz praznike svojim zdravljem i vašim razumom netaknutim