Ako detoksiranje znači putovanje na gore i dole obale, nas prebroji | BA.centerar.org

Ako detoksiranje znači putovanje na gore i dole obale, nas prebroji

Ako detoksiranje znači putovanje na gore i dole obale, nas prebroji

Prvih nekoliko mjeseci nove godine su sve o šutiranja loše navike ste pokupili preko praznika poput bingeing o kolačićima, svakodnevno sretni sati i beskrajna vremena na ekranu. Bez obzira na vaše kriv zadovoljstvo, tu je wellness centar u roku od vožnje udaljenost od SF koji će vam pomoći da korak dalje od slatkiša, alkohol ili iPhone i vrati se zdravije, uravnotežen način života. Bilo da je u jednodnevnoj intenzivan, vikend ubrzani kurs ili jednonedeljnog povlačenje, vi ćete se vratiti na svoj bolje sebe u nema vremena.

Duh Rock Meditacija Centar

MEDITACIJA 101: SPIRIT ROCK

Meditacija može biti zastrašujuće stvar, ali to Marin County povlačenje olakšava novajlije u praksu sa nedeljnim ponedjeljak navečer sjednici, koja služi kao uvod u sabranosti i mirovanje. Jednom kada ste prosvetljeni, izazov sebe rigorozne vikend-dugo povlačenje sjedi i hoda meditaciju, gdje tišina je zlatna. Nagrada: vježbanje na miran pagoda stilu centar među zelenim padinama brežuljaka što se tiče oka mogu vidjeti. Oh, i još centriran sebe, naravno.

Nauči više

Esalen / Facebook

DIGITAL DETOX: Esalenu INSTITUT

Sa novog mosta u mjestu, Big Sur se vratio u poslu... A to znači putovanje u idiličnom Esalenu Institut je u redu. Hard-core hipija ispunjavaju stresom Silikonske doline set za digitalnu detoksikaciju i duhovno prosvjetljenje. Odaberite jedan od vikend-dugo radionice u sabranost, joge i energija ozdravljenja, kao i programe za koje je potrebna predaja pametnog telefona i tech gadgete za iskustvo off-the-grid. Boravak ne bi bio potpun bez potopiti u jednom od prirodnih vrela kade sede na litice s pogledom na Pacifik.

Nauči više

1440 Multiversity / Facebook

YOGI VJEŠTINE: 1440 MULTIVERSITY

Dedicated jogiji ostvarivanju holistički način života doći do ovoga povlačenje smještena duboko u Redwood šuma Santa Cruz županije. Prijavite se za Body and Soul, gdje globalna joga gurua Janet Stone će vas naučiti tehnike asana, pranayama i meditacije koje možete integrirati u vaše Vinyasa praksu. All-inclusive vikendom uključuju boravak u jednom od rustikalni-šik hotelskih soba u kampusu sa plin kamina, privatne kupaonice i balkona. Jesmo li spomenuti da imaju WiFi za after-hours Netflix pijanka gledanje? To će biti naša mala tajna.

Nauči više

Mendocino Centar za Dnevni Pa

GREEN Eating: MENDOCINO CENTAR ZA Living Well

Za sve vas u potrazi za ići bez šećera u januaru, možemo preporučiti izlet do ove zapanjujuće eko-naselje na Stanfordu Inn? Dobiti ubrzani kurs u najzdravijih namirnica za ljudski organizam u ishrani seminaru, a zatim nanesite ono što ste naučili u biljnoj bazi cooking class. Zaokružuju vikend sa vrtlarstvo sjednicu, na kojoj ćete saznati kako se uzgaja sva hrana vam je potrebno za cijelu godinu. I ne propustite gljiva ishranu obilazak priobalnim šumama Mendocino a.

Nauči više

Skupština / Facebook

SWEAT SJEDNICE: Skupština

Potpuno novi zasnovana na članstvu Social Hub, wellness povlačenje i ko-radni prostor ovde u Misiji naglašava holistički način života sa na licu mjesta fitness studio za pred ili post-rad vježbe, joga i meditacije klase. Sweat sve sa svojim demonima u svetištu ovog bivšeg velški Presbyterian Church koja datira iz 1905 u potpis klasama kao što su Jači, 45 minuta treninga visokog intenziteta interval koji će vas istresti od glave do pete. Zatim se opustite s izdavanjem, a istezanja i kretanja sjednica dizajniran za opuštanje i podmlađivanje.

Nauči više

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Kako napraviti 2018 godinu najboljeg spavanja u životu

Post Zdravlje

10 najboljih poklona za vašu fitnes-opsednutu BFF, u skladu sa ovim strastvenim blogerom

Post Zdravlje

10 mitologa o alkoholu, možda ćete želeti da stignete pravo

Post Zdravlje

11 načina da se osjećate srećnije u ovom trenutku

Post Zdravlje

7 jednostavnih načina da budu zdraviji na poslu

Post Zdravlje

5 namera koje svaka žena treba postaviti ovog leta

Post Zdravlje

29 neočekivanih načina da se opustite posle stresnog dana

Post Zdravlje

Evo šta jedan instruktor za biciklizam jede za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) neverovatno

Post Zdravlje

Pila sam hlorofil da bi postala jasnija koža (i nešto drugo se desilo)

Post Zdravlje

Šta jesti prije i poslije svakog treninga, prema sposobnosti za fitness

Post Zdravlje

7 načina za stvaranje 8 sati spavanja

Post Zdravlje

3 nevažni razlozi koje je vaš muž izgledao daleko u poslednje vreme