Da li ritualov multivitamin ispunjava instagram hype? | BA.centerar.org

Da li ritualov multivitamin ispunjava instagram hype?

Da li ritualov multivitamin ispunjava instagram hype?

Mislim da govorim za većinu žena kada kažem da sam potpuno i krajnje preplavljeni vitamina prolaza. Naravno, znam da uzimanje multivitamina zvuči kao nešto što bi trebalo učiniti, ali tako da se od moje Matcha latte sa kolagena booster i petljanje s ashwagandha. I zato što nikada ne može odlučiti gdje da se fokusiraju svoje zdravlje napore... Ja, na žalost, imaju tendenciju da se ispišu rade ništa. To jest, sve dok Ritual ušao u sliku.

Ritual je brend koji je prekrajanjem osnovni čin uzimanja dodatka. Kapsule su više od multivitamina-koji su istorijski puni nagađanja i pseudonauke tako Ritual želi da zaboravi sve što ste mislili da znate o njima. U nastojanju da se moje liječenje jaded skepticizam, stavlja sam zgodan "Take Your Vitamini" naljepnicu na moj laptop i počeo da dva od malih ljudi jednom dnevno. Iako je teško napisati komentar vitamina (jer većina koristi se fokusiraju na dugoročno zdravlje), evo sve mi se sviđa o Ritual i odgovore na sva pitanja koja sam siguran da imate.

Dakle, kako su drugačiji od svega sa police?

Pa, za početak, oni su chicest malo vitamina ćete ikada uzeti i da su napravljeni posebno za žene. Osnovan od strane Katerina Schneider-koji su ostvarili dok je bila trudna da tradicionalne multivitamina imala puno nepotrebnih punila, upitna sastojke i oblika nutrijenata koji nije ni raditi-Ritual sadrži devet esencijalnih ingredientsthat većina žena ne dobije dovoljno iz ishrane sama: vitamin B12 (kao metilkobalamin), uskoro folata, veganski D3, vitamin K2, vitamin E, omega-3 masne kiseline, bor, kelirani željeza i vlasnički oblik magnezija. Ritual ih isporučuje u oblicima koji se lako apsorbira i koristi, a sve kapsule su veganski, bez glutena i ne-GMO.

Kako da znam da je upravo ono što sam Getting?

Jedna od cool stvari o Ritual je njihova transparentnost. Ne samo sa jasnim kapsule sami (pakovanje je na poen), ali i priča iza svih njihovih sastojaka. Njihova briga za njihove sastojke u osnovi u rangu sa Michelin zvijezdom kuhar. Samo posjetite njihove web stranice, a vi ćete naučiti sve, od toga svaki sastojak je koristan za gde je izvor. (Hint: Ritual je vegan od sourcing omega-3sfrom američki ulje algi, a ne ribe, i oni čak se koristi u istraživačkim projektima za NASA-u.) Što više znate.

Ali Mogu li da kupiš sve one Vitamini?

Naravno da možeš. Međutim, prema Schneider (i Amazon-sam provjerio), ako si kupiti pojedine sastojke, da bi vam koštaju i preko 200 $. Ritual dolazi sa 60 kapsula (uzmete dva dnevno) i košta 30 $ mjesečno. To je i pretplatu usluga, tako da svaki mjesec su upravo pojavio na vratima. Nikada nećete morati brinuti o stavljanja naloga ili ide u dućan kada pokrenete niska. Oni također jasno da možete mijenjati svoj raspored dostave ili otkazati svoje članstvo sa samo nekoliko klikova, što čini ovu pretplatu zaista bez stresa.

Da li ste primetili razliku Kada da ih?

Iskreno, nisam baš očekivao da jer doktori kažu da se ne radi o neposrednih rezultata, već dugoročne koristi od bolje ishrane tokom vremena. Međutim, nakon samo tjedan dana, imao sam neke isplati Takeaways. Prvo, nisam osjećao mučninu, ako ih je na prazan želudac. U prošlosti, većina vitamina me muka kad bih pokušao da ih krišom u pre obroka. Također, nije bilo sumnjivo Burps (vitamini su mint mirisom) ili jarko žute piškim. To neon boja uvijek me se kao nisu se apsorbira moje vitamine, ali nisam imao problem sa Ritual. (Žao mi je, TMI?)

Na kraju, ja zapravo nisam osećam kao svoju energiju je gore. I imaju tendenciju da pate od jakog 15:00 pad većinu dana, pogotovo zimi. Međutim, kada sam počela da Ritual, da pad nije pogodio kao teško. Nisam siguran da li je to bio magnezij mi pomaže da mirno spavaju noću ili možda vitamina B12 šutiranja u? Šta god da je bilo, jesam najave.

@judithmarilyn_

Will You Keep It Up?

Evo gdje Mislim da je ideja o Ritual stvarno tone u. (U stvari, Ritual uranja u ove dugoročne koristi na njihovom sajtu.) Naravno, mjesec dana je bilo super. Ali poboljšanje moje zdravlje tokom vremena je zaista cilj. I da se to uradi sa vitaminom da nisam skeptičan u vezi? Svi better.Product dostupne isključivo na Ritual web stranice. O da, i ako niste potpuno Jazzed nakon prve boce, Ritual će pokupiti karticu.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Jutro, podne ili noć: 6 najboljih treninga za svako doba dana

Post Zdravlje

7 mita o tjelesnoj masti da odmah postavite

Post Zdravlje

Evo gde 7 trenera iz Čikaga idu na ručak

Post Zdravlje

4 vežbanja kada treba da se rešite loše energije

Post Zdravlje

8 priča o uspjehu na mreži koje će vam vjerovati u (Tinder) ljubav

Post Zdravlje

7 malo načina da se osećate zdravije, čak i kada samo želite da se hibernate

Post Zdravlje

Da li kristalno lečenje zaista funkcioniše? Pokušao sam da saznam

Post Zdravlje

6 jednostavan način da se svakodnevno zahvaljuje

Post Zdravlje

5 razloga da uvek zakasnjate (i kako ih popraviti)

Post Zdravlje

5 uobičajenih jogijskih grešaka koje svi novinari naprave i kako ih popraviti

Post Zdravlje

9 stvari koje se tajno učitavaju sa šećerom

Post Zdravlje

8 hrana koja bi mogla da oštri oči