Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom | BA.centerar.org

Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom

Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom

Osjećam se kao stres je dat u mom životu, zbog čega je moj nedeljni imenovanja i treninga terapije su visoki prioritet. Kada sam iz Beverly Hills i Redondo Beach-based terapeut a koji kombinira dva za navodno proboj napredak, bio sam radoznao i malo oh-kako-kliše-Californianskeptical.

Ali odlučio sam da ga probam. Upoznao sam Sepideh Saremi, koji je licencirani psihoterapeut i certificirani trčanje trener, u njenoj kancelariji Run Walk Talk nekoliko blokova od Hermosa Beach. Imali smo kratak razgovor u kojem smo razgovarali mojih ciljeva terapije (u osnovi, brige manje i biti strpljiviji sa svojom porodicom) pre nego što smo vezali na našim patike i ode do dva kilometra dugom šetalištu. Počeli smo žustro hodanje rame uz rame za mene da dam Saremi malo pozadine (i, naravno, da se zagrije naši mišići). Nakon nekoliko trenutaka, ona je predložila da polako trčim za malo. Napor je moj um off što samosvijest o prosipanje moje hrabrosti da nekome bih tek upoznali, ali nije mi ostaviti tako vjetru da nisam mogao dalje govoriti.

Za narednih 45 minuta, naizmenično mi trčanje i hodanje, i našao sam se dobiti super-otvoren bez osjećaja anksioznosti sam iskusio u osnovi cijeli doživotna terapija... Na kauču. Slani zrak ion-bogat, topao sunce na mom licu, i mašući dlanovima u daljini... Sve to radio u dogovoru da se potencijalno ispunjen emocionalni vježba intenzivnija, ali i manje strašno. Promišljena komentari uključujući ohrabrenja da toleriše neugodnosti bodljikave Saremi osećanja-pomogao osećam pozitivnu o mom životu u ukupnom poretku.

Saremi razvila je hibrid praksu nakon rada sa PTSP-zadesile izbjeglica koji nisu dobro reaguju na statički, licem u lice, u ordinaciji govori terapije. Sada je pronalaženje dobija odlične rezultate s visokim postizanje profesionalci, takođe, koji Blanch na tradicionalno pasivnog terapija razgovor. Trenutno, postoji nekoliko desetina terapeuti worldwidedoing ovu vrstu posla, uključujući i onaj u Hermosa Beach. Dok su ovi gradovi plaže su malo vožnje, ja ozbiljno s obzirom na posjeti Saremi je Beverly Hills praksa jer, pa, 90210 je odlično mjesto da se krene naprijed u svijetu, previše.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

Post Zdravlje

8 savjeta za ko-spavanje

Post Zdravlje

Sva najbolja trening oprema koja će vam pomoći da počnete 2018. godine na zdravoj stopalici

Post Zdravlje

Vrhunski vodič za kostiju

Post Zdravlje

20 načina da se upustite u samozapošljavanje

Post Zdravlje

Sve stvari koje su sve majke pripremljene u svakom trenutku

Post Zdravlje

Najbolja hrana za hranu kada budete spremljeni

Post Zdravlje

6 stvari koje treba uraditi ako uvek imate hladne ruke i stopala

Post Zdravlje

Tajno značenje iza tvog rođenja

Post Zdravlje

10 načina da preduzmete akciju u borbi protiv raka dojke

Post Zdravlje

5 super-laka vežbanja za ublažavanje kompjuterskog zamora

Post Zdravlje

6 greške u teretani koje vam mogu sprečiti gubitak težine