Evo šta treba učiniti kada trebate otkazati planove | BA.centerar.org

Evo šta treba učiniti kada trebate otkazati planove

Evo šta treba učiniti kada trebate otkazati planove

Ako postoji jedna stvar koju možemo računati na u ovom ludom svijetu, to je sadržajne odnose s drugim ljudima. A ako postoji još jedna stvar, to je da ponekad ćemo žele izabrati Law & Ordermarathon nad bilo kojim od njih. Ali niko ne voli pahuljica. Evo graciozne, učtiv način da otkaže planove.

New Line Cinema

Dati koliko Obavijest kao PossibleThis je daleko najveći stvar koju možete učiniti za ublažavanje bilo kakvu štetu. Ne zaboravite da je druga osoba je blokirana vremena za vas (a možda čak i prošli na drugim planovima). Znamo, to je lako odložiti slanje tog teksta, ali nekoliko sati može biti razlika između nikakva šteta i uništava nečiju noć.

Izbjegavajte LyingThis je mjesto gdje je ranije najave dolazi u. Što duže čekate, više neobičnih izgovor da ćete biti u iskušenju da koriste ( "Šetala sam kroz vrata i moja perilica suđa eksplodirala!"). Verujte nam, ne želim da održava velika laž za cijelo vrijeme trajanja vašeg prijateljstva. Samo budi iskren i reći im da ne osećaju do it-ili ako mustlie, držite ga jednostavno i samo da se osećate pod vremenskim.

XL Recordings

Preuzmu odgovornost za InconvenienceIf aktivnost je nešto što zahtijeva značajan napredak planiranje-ili plaćenu ulaznicu-najgora stvar koju možete učiniti je ostaviti da druga osoba shvatiti. Pokušajte pronaći zajednički prijatelj koji možda žele da preuzmu svoj spot, i biti spremni da jede trošku ako niko ne kroz dolazi.

Uzmite Kiša CheckIf vam iskreno želim da vide druge osobe (ili osoba) drugi put, ponuditi reprogram na licu mjesta: To pokazuje da je vaš izvuče nije odraz koliko (ili malo) da ih cijenimo. Ali budite sigurni da stvarno Wantto prije nego što bi se ponuda-jer sekundarni otkaza se rijetko oprošteno tako lako kao prvi.

Paramount Pictures

Minimizirati Budući FlakingLook, to je potpuno ljudski ponekad trebaju spašavati. Ali, ako se to redovito događa, vaše podsvijesti je jasno pokušava nešto da ti kažem. Možda si prebukiranosti i osjećaj spaljena, ili se osjećate kao socijalne obaveze postaju na putu vašeg posla ili porodični život. U svakom slučaju, nema sramote u odbivši poziv od get-go.

Vratite FavorThe sljedeći put prijatelj otkazao na tebe-i oni će-biti razumijevanje o tome. Nikad se ne zna kad će biti onaj koji zalijepljen na kauču.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 načina na koji ste negativni, a da ne shvatite

Post Zdravlje

42 stvari koje nikada ne bi trebalo da bude Google tokom trudnoće

Post Zdravlje

Evo šta jedini instruktor za boks jede za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) neverovatno

Post Zdravlje

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

Post Zdravlje

Infracrvene saune bi mogle da se istopite svojim zimskim bluzom

Post Zdravlje

O čemu govori vaš trening o tebi

Post Zdravlje

5 mitulja celulita treba da izađete iz glave

Post Zdravlje

3 načina za resetovanje vaše veze nakon velike borbe

Post Zdravlje

4 koraka za bebu koja će u potpunosti pretvoriti vašu jutarnju rutinu

Post Zdravlje

Najbolji vanjski trening u hamptonima

Post Zdravlje

5 načina da budete prisutniji u vašem životu

Post Zdravlje

5 stvari koje treba reći prijatelju koji je samo pretrpeo pobačaj