Hrana koju nikada ne bi trebalo jesti pre treninga | BA.centerar.org

Hrana koju nikada ne bi trebalo jesti pre treninga

Hrana koju nikada ne bi trebalo jesti pre treninga

Možda već znate da banane (Ooh ili mliječne bez banana mlijeko!) Napraviti za dobar prethodno pokrenuti snack - i to na žaru piletina je super za popravak mišića nakon dizanju tegova. Ali šta je sa namirnicama koje ometaju vaš nastup duringa treninga? Evo, osam prestupnika da preskočite (ili sačuvati za kasnije).

Twenty20

Protein barovi

Postoji razlog zašto su tako dobar ukus. Većina tih (naizgled nezdrava) šipke su učitani sa šećerom, što može izazvati da brzo srušiti i ostaviti vas osjećaj spor u sredini treninga. Ako ste jednostavno mustgrab bar u pokretu, proverite da li ima omjer 1: 1 (ili što bliže to moguće) proteina za šećer, kao što je Matica Delight Kind Bar.

Twenty20

Želeniša

Jednom mi govori da zadrže na zdravim stvarima kao što su špinat i kelj. (Ti, brokoli!) Želeniša prepune su vlakana (što je inače dobra stvar), ali ne tako dobro prije treninga jer može izazvati plin i nadutost. Bolji način da ih konzumirati prije joge? Stapaju šaku u pre treninga smoothie za lakše varenje.

Twenty20

Avokado

I tu smo mislili da bi mogao učiniti ništa pogrešno. Isto važi i za ostale dobre masti kao što su maslinovo ulje i orasi. Zato što su tako sporo varenje, oni čine vaše tijelo natječu sa samim sobom za dotok krvi, što može dovesti do grčeva sredinom treninga. Bolje ti je grickanje na ovim nakon ranim jutarnjim Bootcamp dodati natrag u hranljivih materija.

Twenty20

Humus

Ili bilo koji drugi dip bean-based. (Imajte na umu da pjesma iz drugog razreda o grah je "magičnu voće"?) To je zato što su kompleks ugljenih hidrata i, kao što su lisnato zelje, sporije vari, izaziva plin i nadutost. Kao da spandex nisu dovoljno jako da se stavi na što je....

Twenty20

Ništa začinjeno

Možda spasiti tajlandski brze hrane za nakon spin klase. Spicy ili čak teško okusom hranu teško vare i može izazvati gorušica ili loša probava. Ikad podrigivati ​​se Sriracha? Da, nije idealan scenarij na sobni bicikl.

Ili bilo prženi

Ovo vjerojatno nije nikakvo iznenađenje, ali prženu hranu obično mastima i soli, koji ne samo da čini da se osjećate letargično (zdravo, hrana koma), ali i uzrokuje dehidraciju.

Getty Images

Sportska pića

Iako ove pića imaju somevitamins i elektrolita, visokog sadržaja šećera u njima daleko nadmašuje bilo koristi. Držite se vode, osim ako ne vježbanje intenzivno za više od sat vremena.

Twenty20

Ništa

Mi? Ponovo gledam, rano ptica. Dok ste vjerojatno don? T imati puno apetit na recimo 6 ujutro, ne? Re mnogo bolje da mali komad voća nego pokušava da progura treninga na prazan želudac.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

10 razloga zbog kojih nikada ne želite seksati

Post Zdravlje

Da li znate svoj rastući znak (i šta piše o vama)?

Post Zdravlje

6 usporene prakse lepote koju želite odmah da počnete

Post Zdravlje

Kako dobiti više hladnjaka: 5 aplikacija za trenutačno de-stres

Post Zdravlje

8 stvari koje sve super spremne žene drže u torbama

Post Zdravlje

7 načina da povećate energiju kada je hladno i mračno

Post Zdravlje

8 stvari koje treba da uradite ako sjednete na računaru cijeli dan

Post Zdravlje

5 super-laka vežbanja za ublažavanje kompjuterskog zamora

Post Zdravlje

20 dnevnih navika za početak usvajanja

Post Zdravlje

8 najčešćih grešaka u radu

Post Zdravlje

4 mitova mitova koji nisu istiniti

Post Zdravlje

5 jednostavna joga u kući kod trudnica