Jeste li 5 komada pite juče? Uradi ovo | BA.centerar.org

Jeste li 5 komada pite juče? Uradi ovo

Jeste li 5 komada pite juče? Uradi ovo

Puštajući da sve družiti u kući svojih roditelja je jedan od razuzdane radosti praznika. Ali, na tri dana, počinjemo da se osjećaju tromo (neograničen punč će to uraditi). Rjesenje? A 20-ak minuta odmor treninga koji gori najmanje 100 kalorija. Nakon uzimanja nekoliko minuta da se protežu, završiti ovo kolo tri puta, uzimajući predah za dvije minute između. (Ako imate povrede ili zdravstveno stanje, samo pazite da je to u redu sa svojim lekarom.)

1. Narrow čučnjeve. Stajati ravno sa zajedno svojim nogama i rukama u molitvi poziciju ispred grudi. Savij koljena i pritisnite kukove natrag kao što čučne, držeći težinu u pete. Povucite ramena unazad i aktivirati svoj gluteus. Ponovite 15 puta i osjetiti opekotina, beba.

2. Mountain climbers.Begin u push-up poziciju sa svojim ramenima složen direktno iznad ruke. Kičme treba uskladiti u jednoj ravnoj liniji. Dok držite vaše dasku, povucite jedno koleno do suprotan lakat, a zatim prebaciti iz noge. Ponovite to u brzom slijedu za 15 ponavljanja na svakoj strani.

3. Dolphin Plank. Početi u push-up položaj (vidi gore). Donesite svoje podlaktice na tlo i kopča ruke zajedno, tako ruke čine obrnutog "V" oblik. Suck u stomaku, i dok su vam noge ravno, podignite kukove do plafona, gurajući grudi natrag prema kolena. Sada cijelo tijelo mora biti u obliku obrnutog slova "V" oblik. Aktivirali svoj core i donjeg dijela leđa u dasku. Ponovite 15 puta.

4. Nagiba sklekova. Pronađite stolicu i stavite ruke na rubovima sjedala s nogama iza vas, u diže dasku poziciju. Spustite se do pola, držeći laktove na vaše strane. Jednom ruke su pod uglom od 90 stepeni, podignite se natrag do skloni dasku položaj. Ponovite 15 puta.

5. Tricep propada. Sjesti u stolicu i pritisnite dlanove licem prema dolje na sedištu sa obe strane tela, prsti prema naprijed. Podignite dupe sa sedišta i ispraviti vaše noge ispred sebe, tako da je samo pete dodiruju pod. Polako spuštajte se prema dolje dok laktovi su savijeni pod uglom od 90 stepeni. Vratite se i ponovite 15 puta.

6. Jednom nogom čučnjeva. Zadržati tu stolicu u blizini, jer ovaj put ćeš se dodirom obraza na njega kao što spustiti za svaki čučnja. Počnite tako što sjedi na stolici s rukama sklopljenih iza glave. Podignite jednu nogu iznad tla, aktivirali svoj core i podignite na stajanje na nogu koja je ukorijenjena na terenu. Niže dole, a zatim ponovite 15 puta.

7. Burpees. Hajde, znaš da volim te. Početi u dasku položaju, a zatim skok noge prema vašim rukama. Podići na položaj i skok kao visok kao možete, dostižući prste do plafona. Vrati se dole u dasku položaj, a zatim ponovite 15 puta.

8. Jumping jacks.Yep, starim dobrim kardio. Imaš 50 od tih prije nego što predahnuti i proći kroz krug još dva puta.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Najbolji partner za vaš horoskopski znak

Post Zdravlje

8 neverovatnih stvari koje vam može reći lice Vaše bebe

Post Zdravlje

Prema nauci, najbolje vreme za trčanje

Post Zdravlje

7 najneugodnijih ljudi u klasi joge

Post Zdravlje

Infracrvene saune bi mogle da se istopite svojim zimskim bluzom

Post Zdravlje

Postoji 7 vrsta raspada (i evo kako se baviti svakom od njih)

Post Zdravlje

8 letnjih grickalica koje vam mogu pomoći da smršate

Post Zdravlje

7 mitova o trudnoći su potpuno uništeni

Post Zdravlje

Kako raditi ako imate lolje leđa

Post Zdravlje

Evo šta jedan joga instruktor jede za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) neverovatno

Post Zdravlje

Zašto odlaziti u teretanu kada radiš kod kuće?

Post Zdravlje

8 stvari koje sve super spremne žene drže u torbama