Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan | BA.centerar.org

Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan

Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan

Vaš šef samo ukinut 85 posto prezentacije dajete sutra. Vaša djeca se ponašaju kao da su upravo shotgunned sedam Pixy Stix svaki. Bez obzira šta je uzrok, ti ​​si u lošem raspoloženju. Ali nemate vremena da se sklupča u loptu i voziti ovaj. Evo, sedam načina da razbudi u manje vremena nego što je potrebno da se popis sve što je trenutno ističući vas.

Twenty20

Užinati

... Ali budite oprezni o tome što snack na. Možda ćete htjeti doći za slatkiš, ali oni nude malo ili nimalo nutritivne prednosti i vjerojatno će izazvati neke vješalice kasnije. Umjesto toga, izaberite snack se sastoji od namirnica koje su naučno dokazano da poveća vaše raspoloženje, kao što je nekoliko klementine ili kriškom avokada tosta.

Twenty20

Gledanje Funny YouTube Video

Ovo je potpuno se prema svom ukusu, ali razmišljam o YouTube video možete naći (ili, češće, prijatelj vam je pokazao) i pazi. Možda preporučujemo "Sad Affleck", "Leave Britney Alone" ili ovaj neverovatan snimak razgovor Kim Cattrall?

Twenty20

Slušajte svoju omiljenu Song

I ne, to ne mora da bude "Happy" od Pharrell. Bilo koju pjesmu vam obožavaju, bez obzira na ton, treba da stavi osmijeh na lice za oko tri i pol minute. (Psst... Jedan od naših go-tos je "Cecilia" Simon i Garfunkel.)

Twenty20

Ili slušaj ovo One Song

Ako želite više konkretnih dokaza koji će vam pjesmu staviti u dobrom raspoloženju, ne gledati dalje od "težine" od Marconi unije. Neuronaučnici na Mindlab International pronašao da su učesnici studije koji su slušali ovaj melodiju doživjeli pad 65 posto u ukupnom anksioznosti i smanjenje za 35 posto u svojim uobičajenim fiziološkim stope u mirovanju. * Utikači u bubice *

Twenty20

Curse It Out

Ovo je neočekivano, ali super. Studija istraživača na Keele University School of Psychologyfound u Velikoj Britaniji da ljudi koji slobodno psuju imaju veću toleranciju na bol i nižih nivoa doživljava bol. Dakle, kad si posebno naglasio ili samo deprimiran, nemojte ga držati u. Bacite nekoliko F-bombi i biti na putu.

Twenty20

Stavi ruku Masaža

U idealnom slučaju, mi bismo pobjeći do najbliže spa za neke maženje kad god smo osjećali loše raspoloženje dolazi na. Ali, ako imate samo nekoliko minuta do trgni se, ova jednostavna tutoriallets osećate odmah zen bez obzira na to gdje se nalazite.

Twenty20

Prozor-Online Shop

To je možda naš omiljeni način da se razbudi u tri minute stan. Idemo u odjeljku Net-a-Porter-a "Što je novo" i listajte kroz stranice i stranice Swoon-dostojan odjeće, obuće i pribora bez kupnje ništa. Savjet: Ako kliknete na pojedinačne komade, ima video modela u odjeći-samo još jedan sloj super.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Naš omiljeni trening u Njujorku, ikada

Post Zdravlje

5 načina da ne dobijete Grannya

Post Zdravlje

Kako se transformisati iz jedne sove na ranu pticu

Post Zdravlje

7 načina brze treninga (čak i ako je samo 20 minuta)

Post Zdravlje

9 načina za vožnju biciklom oko Los Anđelesa. U stilu

Post Zdravlje

Stvari koje svaki novi Jorker treba da uradi za svoje zdravlje

Post Zdravlje

14 jednostavnih načina da izgubite prazničnu težinu ove nedelje

Post Zdravlje

24 stvari koje svaka žena treba da uradi pre nego što se udaje

Post Zdravlje

9 stvari koje je svaka potpuno pripremljena žena Nosi u torbi

Post Zdravlje

5 načina da ostanete povezani sa prijateljima dok dodate brak, decu i naporne rasporede u miks

Post Zdravlje

Najbolji trening za ljude koji mrze rad

Post Zdravlje

5 dijeta koje zapravo rade (i 3 to definitivno nisu), prema nutricionistima