Kako početi da se baviš ako nisi bio u teretani zauvek | BA.centerar.org

Kako početi da se baviš ako nisi bio u teretani zauvek

Kako početi da se baviš ako nisi bio u teretani zauvek

Ste radili tako dobro sa svojim teretana rutinu (hej, četiri puta u dva tjedna je rutinski)... I onda život se našao na putu. Shvatili smo. Ali sada, vi ste odlučni da pokretanje i držati-plan fitness. Mi smo tu da pomognemo, sa šest Savjeti za dobivanje natrag u svoj trening utor, ako niste vidjeli unutrašnjost teretanu u mnogo meseci.

Twenty20

Početak Mali

Kada ste tek počeli na fitness udarac, upravljati vaša očekivanja. Umjesto da idu od couch potato u teretanu rat, olakšati se u rutinu vršeći, recimo, jedan ili dva dana u tjednu. Kao što ste izgraditi snagu i izdržljivost, amp svoj treninga. Možda je-samo možda-bićeš postati jedna od onih žena koja radi svaki dan.

Twenty20

Angažovati prijatelju

Znate izreku: "Ako želite ići brzo, idite sami; ako želite da idete daleko, idemo zajedno "? Da, ovo potpuno se odnosi na rad van. Idem u teretanu po prvi put u neko vrijeme može biti zastrašujuće kada ste sami. Uz drug, međutim, to je mnogo više opušteno i ugodno. Plus, kreće na promjenu načina života sa prijateljem je odličan način da se drži sebe odgovornim i pobrinite se da bi mogli doći.

Twenty20

Set određenog cilja

Da li želite da pokrenete polumaraton (ili čak 5K)? Kako o završetku 30 sklekova bez zaustavljanja? Postavljanje opipljiv cilj je odličan način za početak treninga. Idu u sa generalnim ciljem "dobiti monter" čini mnogo lakše da se lako na sebe, ali je nešto snimate će vas biti još posvećeni.

Twenty20

Kupiti novu garderobu

Hoće li novi par leggingsor svježe sneakersmake da trčiš brže (ili biti manje bolno dan nakon prvog treninga leđa)? Vjerojatno ne, ali oni će ti biti bolje, a to se računa za mnoge u našoj knjizi. Psych sebe za svoj novi pohod na fitness s nekim svježim opremu, a mi smo spremni da se kladim da će biti mnogo sretniji znojenje ga nego što bi bio u istezanje hlačama i ratty majicu.

Twenty20

Razmišljaju van okvira

Da li je vaša ideja o paklu provesti jedan sat u testosterona prepune teretani? Srećom, postoje tona druge opcije kada je u pitanju rad out. Da li to znači da rade kod kuće, uzimajući ples klase ili plivanje za kardio, ne ograničavaju se na tradicionalne vrste vježbanja. (Psst: Evo liste najboljih treninga za ljude koji mrze treninga.)

Twenty20

Budi dobar prema Yourself

Na isti način uzimanja polako, ne budi previše strog prema sebi. Nisi radio u neko vrijeme, i to je u redu. To je strašan da ćete dobiti natrag na bandwagon, a vi treba da prizna da je (i biti ponosni na to). Cut sebi slack i držati ga, šampione.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

10 mitologa o alkoholu, možda ćete želeti da stignete pravo

Post Zdravlje

7 načina da se probudite bez kafe

Post Zdravlje

6 stvari koje se mogu desiti ako dobijete akupunkturu

Post Zdravlje

7 hranu koja može smiriti anksioznost

Post Zdravlje

7 hrane koja balansira hormone svakodnevno

Post Zdravlje

7 načina za održavanje rezolucije vaše nove godine

Post Zdravlje

11 znaci da je tvoje dete možda genije

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana

Post Zdravlje

Isprobajte ova 7 pića da biste dobili bolji noćni san

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu dogoditi ako probate celu dijetu

Post Zdravlje

Ova Los Anđeleska žena potrošila je 4.500 evra na spajdera i željela nam je reći da li je vredelo

Post Zdravlje

Yay, jedenje pre kreveta možda nije toliko loše kao što mislite