Kako zadržati vampire energije da vas odvode | BA.centerar.org

Kako zadržati vampire energije da vas odvode

Kako zadržati vampire energije da vas odvode

Energetski vampir: Ne, to nije predmet novog teen film franšize à la Twilight. To je u stvarnom životu termin za ljude u vašem životu koji usisavaju sve energiju (znate, kao vampira). Velike su šanse da ste došli u kontakt sa jednom, čak i ako niste znali da u to vrijeme. To je razlog zašto biste trebali naučiti kako da ih uočiti i kako se nositi s njima.

Universal Pictures

Znati kako ih prepoznati Izraz "energetski vampir" Izgleda da agresivno negativno, kao što je ta osoba aktivno traži da se uništi život. To je potpuno nije slučaj. Energetski vampir ne mora biti neprijatelj na svim-ona može biti vaš najzabavniji prijatelj. Možete reći nekome je jedan, iako, ako se osjećate prazni nakon svake interakcije s njima. Oni imaju tendenciju da budu dramatične, siromašne i visoke održavanje.

Set Granice vrste granice treba postaviti će zavisiti od vašeg odnosa. Ako je to prijatelj, zna svoje granice. Zna o čemu se na što ju je kompanija postane previše i da znaju kada treba otići. Ako je to neko čija je kompanija ne znaš vrijednost, ali je u svom životu ipak (kao što je ured trač), stavio rok na interakcije rekavši nešto poput: "Ja imam samo pet minuta." Nakon što podesite ove granice, štand svoj zemlji.

Ne boj se biti malo nepristojan Ako ste obožavam ljude, ovo će biti teško, ali ponekad je to jedini način da se prenesu poruku da ste završili s njima. To bi moglo značiti da ih prekidam u razgovoru ili stan od kojim se odbija zahtjev za nešto učiniti. Stavi se prvo u tim situacijama i biti u redu s tim da firmi.

Oslonite se na odbojnika Kada je u pitanju koje se bave sa pražnjenjem prijateljem, tu je snaga u brojkama. Potrudite se da se družim s njom samo u grupama. Na ovaj način, svoju energiju-sisa moći će biti podijeljen između nekoliko ljudi, a ne samo vama.

Sesame Workshop

Ne pokušavajte da ih popravimo To može biti primamljivo, ali se odupre gubite svoje vreme i energiju pokušavajući da promeni načina. Prihvati energetski vampir ko je ona-živa, ali ponekad iscrpljujuće ličnost i zadržati svoje interakcije kao svjetlo i uzročna moguće.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

20 dnevnih navika za početak usvajanja

Post Zdravlje

4 načina da ojačate svoju vezu u februaru

Post Zdravlje

Kako izbjeći borbu sa svojom porodicom o izborima na zahvalnicu

Post Zdravlje

Vaš put za najočuvenije moguće nedjelje

Post Zdravlje

5 potpuno praktičnih meditativnih saveta za početnike

Post Zdravlje

Najbolja hrana za hranu kada budete spremljeni

Post Zdravlje

Plastična operacija pre nego što si čak 40? Evo šta je u Los Angelesu

Post Zdravlje

3 iznenađujuće koristi od zdravlja da budu introvertni

Post Zdravlje

6 životnih saveta koje smo očajno ukrali od knjiga za samopomoć

Post Zdravlje

5 pomoćnih sredstava za spavanje koje će vas opustiti brže od NPR emitovanja

Post Zdravlje

10 načina da se odmah osjećate 10 godina mlađim

Post Zdravlje

6 Greške u trčnoj glavi koje možete napraviti