Najbolji kristal za vas, prema vašem horoskopskom znaku | BA.centerar.org

Najbolji kristal za vas, prema vašem horoskopskom znaku

Najbolji kristal za vas, prema vašem horoskopskom znaku

Kada branje od kristala, oni kažu da je "pravi" će otkriti da će vas. Ali, za nas, to zvuči kao puno drugog nagađanja i sumnje. Umjesto toga, mislimo da ću se držati onoga što najbolje zna: Astrologija. Da pomogne shvatiti što znak ide uz koji kristala, konsultovali smo Sandy Sitron, astrolog koji zna ponešto o našim zvijezda znakova. Spreman do vrha wellness? Ovdje je savršen kristal za svaki astrološki znak.

Ovan: Rose Quartz

Kao vatreni i spontani dodavai, potreban vam je kamen koji će vam pomoći manifest samoljublja i postati sigurni lider ste rođeni da bude.

Kupi sada

Bik: Tiger oku

Ti si neko ko je mnogo češće boraviti u u petak uveče nego obojiti grad. A kristal poput Tiger oka će vam pomoći da se osećate sigurno, osnovan i zaštićeni.

KUPI SADA

Blizanci: Lemurian Light

Uvek bruji o: Upoznavanje novih ljudi, brainstorming nove ideje i uzimajući u što je više moguće. A kristal kvarca je savršeno će vam pomoći da se postigne jasnoća i pozitivne energije.

KUPI SADA

Rak: Larimar

Loving i toplo, potreban vam je kristalno pomoći umiruju i um. Larimar poboljšava komunikacija će vam pomoći da ostanete u skladu sa svojim emocijama i govorite iz srca.

KUPI SADA

Lav: Adamite

Živahna i odvažan, potreban vam je kristal koji će vam pomoći da sjaj. Adamite pomaže poravnajte srčanu čakru sa solarnog pleksusa, što pomaže oduševljava vatre optimizam i odlučnost.

KUPI SADA

Djevica: Tirkizna

Kao neko ko živi u detaljima-a može biti pomalo perfekcionista-vam je potreban kamen koji će vam pomoći pronaći ravnotežu i osjećaj spokoja i mira.

KUPI SADA

Vaga: Vortexite

Rafiniran i šarmantan, težite da se povežete na svijet oko sebe. A kristal kao Vortexite pomaže da tjelesne energije u poravnanje će vam pomoći da osjetiti uravnotežen kao što ste istražiti.

KUPI SADA

Scorpio: Tangerine Quartz

Kao najstrastveniji znakova, vi ste uvijek u potrazi za interakcije koje pomažu da se osećate, da i volim duboko. Ovaj kamen je poznat za podsticanje kreativnosti i energije.

KUPI SADA

Strijelac: Azurite

Avanturistički i entuzijazma, potreban vam je kristal koji može držati korak. Azurite je poznat za širenje svijesti i otvara um za nove istraživanja.

KUPI SADA

Jarac Galena

A prirodno dodavai, nikad nisi bila bojao malo težak posao. Potreban vam je kamen koji je i uzemljenje i moćan, kako bi se osjećate nezaustavljiv.

KUPI SADA

Aquarius: Willemite

Ti si neko ko voli da bude jedan korak ispred ostalih. Ovaj kristal će vam pomoći da postanu svjesni mogućnosti koje dolaze, tako da možete iskoristiti trenutak.

KUPI SADA

Ribe: Covellite

Magical i slatka, ti si poznat da pobjegne u sanjarenje. Ovaj kristal će vam pomoći poboljšati vaše osjetljive, intuitivna priroda još više, a da ste zasnovane na stvarnosti.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

5 načina ljevičara mogu utjecati na vaše zdravlje

Post Zdravlje

5 laka trikova za smirenje živaca za 5 minuta ili manje

Post Zdravlje

6 načina boljeg spavanja kada je vruće

Post Zdravlje

5 stvari koje treba reći prijatelju koji je samo pretrpeo pobačaj

Post Zdravlje

10 stvari koje svaka žena treba više da jede

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično lijep

Post Zdravlje

5 hranljivih materija koje možda nemate dovoljno (i kako ih popraviti, prema zdravstvenom treneru)

Post Zdravlje

11 stvari koje ćete uraditi sa svojim najboljim prijateljem ove godine

Post Zdravlje

Kako se transformisati iz jedne sove na ranu pticu

Post Zdravlje

6 stvari koje će vam pomoći da prođete dan kada imate nulti san

Post Zdravlje

6 načina da se motivišete kada jednostavno ne možete, prema nauci

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu desiti ako odete do hipnotizera