Najbolji trening u 10 čikaga naselja | BA.centerar.org

Najbolji trening u 10 čikaga naselja

Najbolji trening u 10 čikaga naselja

Naravno, mi bismo svi da rade više. Ali ko može učiniti da se to dogodi kada je teretana tako nezgodno i Netflix je samo. So. Zgodan? Odgovor je bliže nego što mislite-doslovno. Našli smo vrhu treninga u deset Čikagu naseljima da pomognu da oznoji malo više napora.

Twenty20

Wicker Park: B-Girl Hip-Hop na Mazi Dance FitnessDon't da vas zavaraju. Ples oko stana ne pripremi za ovaj brz tempom klase. Naći ćete se kaplje u znoju, ali i cereći od uha do uha dok kanal svoj unutarnji RiRi.

1564 N. Damen Ave.; 773-799-8734or mazidancefitness.com

Bucktown: Hot Yoga Barre na Zen Yoga GarageDeciding između joge i Barre mogu prema potrebi da biraju između dva voljena deca ili dva nova para pada čizme. Ne biraju, imaju oboje. Moguće je, zahvaljujući ovom grijani klase koja spaja svjetlo težine, rekvizite i Barre rad sa Flow Yoga stilu.

1845 N. Milwaukee Ave.; 773-227-7748 ili zenyogagarage.com

Orangetheory

Wrigleyville: Orange 60 na OrangetheoryIf ste konkurentni, ova klasa je za tebe. Remen na monitoru otkucaja srca, sam sebe gurati kroz intervalima visokog intenziteta i gledati iznad monitora da vidim kako ste stog se protiv svoje kolege iz razreda.

3738 N. Halsted St.; 224-252-0242 ili orangetheoryfitness.com

Gold Coast: Pure Snaga u EquinoxThis definitivno nije tvoj prosjek klase krug treninga. Između dasaka, zgibove i mrtvih lifta, učesnici podignite teških tereta-ni manje ni više nego 30 kilograma-za kratke seta šest ponavljanja svaki. Kao rezultat toga, oni grade ozbiljne snage, a ne samo izdržljivost.

900 N. Michigan Ave.; 312-254-2500 ili equinox.com

SoulCycle

Old Town SoulCycleWhen klasi omogućava se na Starom gradu SoulCycle, možete čuti euforična studenata oko bloka. Pitate se kakav zatvoreni-biciklističke klase inspiriše taj nivo entuzijazma? Jedini način da saznate je da isprobate intenzivno motivacioni, Butt-šutiranja treninga postavljen na zarazne otkucaja.

1225 N. Wells St.; 312-951-7685 ili soul-cycle.com

West Loop: Shut Up i protoka na Bare Feet Power YogaIf ti si vrste koji se stalno prebacivanje između e-mail i Facebook i tekstova, onda je to klasa za vas (a ko nije ovih dana?). Na sat vremena sesija počinje sa serijom sunce pozdrave koje drže seliš tako brzo, sve te poruke i upozorenja istopiti iz memorije. Ples-y, instrumentalni liste pesama dodati meditativnog efekt.

1006 W. Monroe St.; 312-624-8068 ili barefeetpoweryoga.com

Naslov Bokserski klub / Facebook

Lincoln Park: Boks 60 na Naslov Boxing Club

Razgovarajte oko sat vremena moći. Kada ste pokupili osnove boksa-od aperkate do jabs-bićeš staviti ih da rade na 100 kila torbe u brzom rundi. Očekujte da radi celo telo: ruke, jezgro, leđima i nogama.

2417 N. Clark St.; 773-327-7500 ili titleboxingclub.com

Evanston: Core Fusion Barre na Izdahnite Španija ovu klasu ćeš raditi poteze na Barre i na mat u tonsko ruke i noge, dlijeto struka i oblikovanje dupe. Ste radili, pa ga pratimo se uz masažu jednog od Izdahnite je terapeuta za neke nove nivo brigu o sebi.

1890 Maple Ave.; 847-440-0600 ili exhalespa.com

Chaturanga fitnes centar

Hyde Park: Pilates na Chaturanga FitnessIf svoj najveći strah u životu je teretana snobovi, ovo mjesto je za vas. Prijateljski, vibracije zajednica u ovom South Side fitness centar će imati zapravo raduje razrada u 55 minuta klase Pilates. Raspored uključuje grupa mat i oprema za nastavu, kao i individualne sesije.

1525 E. 55th St.; 773-358-2998 ili chaturangafitness.com

Edgewater: Voda Fitness Edgewater Atletski ClubThe fitness vode klase pruža full-body workout koji jača i tonove na otpor i flotacija opreme. To je i low-utjecaj, što ga čini idealnim za bilo koga zbog povrede. Zatvoreni bazeni FTW. (Da, čak i usred zime.)

1040 W. Granville Ave.; 773-262-2455 ili edgewaterathletic.com

Povezane vijesti


Post Zdravlje

8 najboljih namirnica visokih vlakana da dodate u vašu ishranu (jer verovatno treba)

Post Zdravlje

Probajte ove 5 iznenađujućih načina da se opustite

Post Zdravlje

Hey, sleepyhead: Evo 5 najboljih proizvoda za pomoć u spavanju

Post Zdravlje

Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups

Post Zdravlje

Odnos 5: 1 i još 7 naučno dokazanih načina za bolji odnos

Post Zdravlje

Dihanje je trending (i može vam promijeniti ceo život)

Post Zdravlje

5 stvari koje smo naučili iz jebenih najboljih knjiga za samopomoć koji smo pročitali zauvek

Post Zdravlje

8 neočekivanih načina da ostanu zdrave ove zime

Post Zdravlje

7 vežbanja pokreće lični trener misli da je gubljenje vremena

Post Zdravlje

6 prirodni mirisi koji su bolji od terapije

Post Zdravlje

29 neočekivanih načina da se opustite posle stresnog dana

Post Zdravlje

5 potpuno praktičnih meditativnih saveta za početnike