Najbolji znak zodijaka za vaš, um, zodijački znak | BA.centerar.org

Najbolji znak zodijaka za vaš, um, zodijački znak

Najbolji znak zodijaka za vaš, um, zodijački znak

Pročitali ste svoj horoskop vjerski i učiniti sve što sugerira. Ali, čak i nakon što je tvrdio sebe na poslu, rezervacije egzotična putovanja u inostranstvu ili na vikend za neke prijeko potrebne "ja" vremena, da li ste primijetili svoj život je i dalje prilično isti? Pa, možda je vreme da promenite horoskopski znak. Aquarius je novi Vaga. Ovan je novi Bik. Strijelac je novi Jarac. Zašto? Bili smo dosadno na poslu, ai ti si.

Marina Demidova / Getty Images

Aquarius (20 januar-18 Februar): Pokušajte Biti Vaga

Ti si u suštini Jon Snow zodijaka. Jer kao što je velika (i vjerojatno stvarno odličan izgleda) kao i vi, ne možete reći jednu mizernih malo laž koja bi mogla spasiti čitav carstvo zbog "časti." Hajde, čovječe. Biti manje ti i pragmatičniji. Kao, recimo, Vaga.

Marina Demidova / Getty Images

Ribe (19 FEB-MAR 20): Pokušajte Biti Lav

Strangers uvek zaustaviti na ulici da pita za pravac, a ti sretno obavezuju. Čak i ako je upravo pukao vodenjak, ti ​​bi zaustaviti i potpisati peticiju za reciklažu dok osobi koju lijepo pitao. Potrebno je da se pojavio Leo i spusti olovku.

Marina Demidova / Getty Images

Ovan (21. Mart - April 19): Pokušajte Biti Bik

Sjedni. Ne morate da se uključe sa 10B je ubacio sa stjuardesa preko prtljažni prostor. Jer ih ne znam. Osim ako nisi advokat povrede (dobro, vjerojatno jesu), pokušajte što manje impulsivna i invazivne i strpljiviji, kao Bik.

Marina Demidova / Getty Images

Bik (20. April-20 MAJ): Pokušajte Biti Ovan

Vau, odličan posao. To ti je trebalo tri godine da naručite vaše vjenčanje album, ali to je zato što je želio da se sve samo pravo (i možete li verujem koliko je koštalo ?!). Ali da ponovim: Trebalo ti je tri years.Try zarađuju više impulsivna odluka, kao Ovan. Verovatno ćete se pokajati, ali reći svoj unutarnji Bik da budemo tihi.

Marina Demidova / Getty Images

Gemini (maj 21-juni 20): Pokušajte Biti Rak

Ste društveni leptir, ti. Život je zabava, a ti si domaćin! Ali morate uzeti psa i ustati rano za posao. Otpuštaju umak i pokušaj odlaska u krevet prije 21:30 za jednom u životu. Definitivno bi trebalo da kanališu više od raka u vama i pritajiti.

Marina Demidova / Getty Images

Rak (21. Jun - 22. Jul): Pokušajte Biti Blizanci

Ti si dama na zabavi koji odbija da skine kaput. Ali to je tako prokleto vruće. Dakle, skini jaknu, dobiti udoban i usudio napraviti neke male razgovor sa Ingrid od prodaje. Zatvorite oči i samo se pretvaraj da si svoj ekstrovertni Blizanci druže sa dve glave.

Marina Demidova / Getty Images

Leo (23 JUL-AVG 22): Pokušavam Biti Lav

Vi divan mali lavić. Ti si kao Simba u Lion King. Znate, onaj koji ide na slona groblja njegov otac ga je eksplicitno rekao da ne ide Toi onda mora da živi sa prase za pet godina. Da, to si ti. Biti kao da je pravilo-sljedbenik ptica dude, Zazu. On je definitivno Lav.

Marina Demidova / Getty Images

Djevica (Avgust 23-septembar 22): Pokušajte Biti Lav

Da pogodim: Stalno sve te dodatno dugme kompleti koji dolaze na oznake novu odjeću. Ti si i jedina osoba na ovoj planeti koji može preklopiti opremljenu list. Ti si stvarno blagoslovljen. Ali svojim najmilijima žive u teškom strahu da oni ne učitavate za pranje posuđa sa geometrijskim savršenstvo težite za. Umjesto da ide sama, okupi trupe na svoj uzrok (aka čiste kuće), kao Lav bi.

Marina Demidova / Getty Images

Vaga (23. Septembar - 21. Oktobar): Pokušajte Biti Škorpion

Oh, mi smo definitivno sreli... Na šalteru delikatesni kada niste mogli odlučiti između javora ostakljena Turskoj ili puretina pastrami za deset minuta. I ne da nas je počeo da li će odrediti četvrt ili pola funte. Držite liniju kreće. Pokušajte biti odlučniji, kao Škorpion. (Psst, nakon što je na sendvič, sve ukus isti.)

Marina Demidova / Getty Images

Scorpio (22 Okt-NOV 21): Pokušajte Biti Lav

Ti si najbolji prijatelj u rom-com koji mrzi nju BFF bivši više nego svoj BFF radi. I da, to je zato što nikad nije verovao kopile, tako da ga je pratio da sazna da li je on vara. Pokušajte brigu manje i kanališu Idgaf stav vašeg Strijelac pupoljaka.

Marina Demidova / Getty Images

Strijelac (22 novembar-decembar 21): Pokušajte Biti Jarac

Ti si samo 5.000 sljedbenika daleko od toga da bude u mogućnosti da zaradite novac sa svog epskog Instagram račun. Da, ti si ta osoba čiji feed ispunjen je toliko turistički dopadljive i inspirativne citati, svi pitaju, "Šta je dofor život?" Ti nisi siguran u stvari. I ti treba novac, kao što je, danas. Doseg duboko i unutar istisnuti Jarac da utvrdimo da posao koji želite. (I ne, vjerojatno neće biti dozvoljeno da rade na daljinu.)

Marina Demidova / Getty Images

Jarac (22 dec-jan 19): Pokušajte Biti Ribe

Ti si kao jedan od troje ljudi koji bi čak i uzeti u obzir sve Botha doktor i advokat, ali, u svom srcu srca, sve što zaista želim je da potpuno uništiti Ken Jennings rekord na Jeopardy Evo u čemu je stvar: Znajući svaki rijeka koja teče kroz grčkoj mitologiji podzemlje neće vas ušuškati u krevet noću. Pokušajte žive u ovom trenutku malo više, kao tvoj sumnjivo prijatelj, Ribe.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

27 stvari koje razumete samo ako se konstantno znojite

Post Zdravlje

Najbolji trening u 13 Los Angeles četvrti

Post Zdravlje

Vaš vodič za najlakšaviju nedelju ikada u Njujorku

Post Zdravlje

6 dokazanih načina održavanja letnje energije kroz jesen i zimu

Post Zdravlje

4 mitova mitova koji nisu istiniti

Post Zdravlje

Kako zadržati imunološki sistem u borbenom stanju kada je hladna sezona u punom sili

Post Zdravlje

7 mitova kontrole rađanja nikada ne biste trebali vjerovati

Post Zdravlje

9 načina da izgledate manje napeto večeras

Post Zdravlje

7 stvari koje se mogu desiti ako se probudite 2 sata ranije svaki dan

Post Zdravlje

Evo gde 7 trenera iz Čikaga idu na ručak

Post Zdravlje

10 razloga zbog kojih nikada ne želite seksati

Post Zdravlje

10 stvarnih, smešnih i osnažujućih citata za ljubav prema vašem telu