Ono što je Katie Willcox zdravo je novi, mršav jedu za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) fantastično | BA.centerar.org

Ono što je Katie Willcox zdravo je novi, mršav jedu za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) fantastično

Ono što je Katie Willcox zdravo je novi, mršav jedu za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) fantastično

Je li to samo nama ili je to tako fascinatingto čitati o tome šta neko drugi jede za jedan dan? Srećom, član PureWow Coterie Katie Willcoxwas sretni da vam pomognemo našim njuškanje. A model okrenuo ljepote aktivista, Katie govori sve stvari wellness na svom blogu Zdrava je novi Skinny. Evo kako ona goriva njeno tijelo na tipičan dan, od mouthwatering ideje doručka do urnebesno relatable pečenje ne.

Twenty20

09:30

"Ja sam obično sednem da jedem doručak nakon sam dobio kćer, Istina, i obučen za taj dan. Ja sam vegetarijanac i nedavno su u potrazi za novim načinima da ospori moje kulinarske sposobnosti. Jedan brz i jednostavan obrok moj muž i ja idem kada smo od gladi je u mikrotalasnoj slatki krumpir i fritaja sa pola semena avokada i suncokreta kao ukras. Ja volim kafu i imaju svako jutro sa doručkom jedan. "

Katie Willcox

01:00

"Napravio sam najbolje slatki supa od krompira nedavno i dobili kreativni u kuhinji za ručak pomoću moje ostatke juha kao umak za zoodles. Pečeno sam neke karfiol i brokule u maslinovom ulju, sol i papar i dodao da je mješavina mojoj Zoodle izmišljotina tako dobro. Jer sam jesti puno povrća Ja zaista ne brinite o veličini porcija. Jedem kad sam gladan i zaustaviti kad sam puna. "

04:00

"Moj suprug i ja smo ovisnici o Starbucks i pravimo najmanje jedan run dnevno-poželjno prije nego što idem u teretanu. Naša omiljeni napitak je dva hica od espresso preko leda sa jednom pumpom Mocha i malo prskanja pola-pola. U ovo doba dana je i moje vrijeme snack, a ja ću obično napraviti proteinski šejk ili uzmi neki bjelanjak ugriza u Starbucksu. "

Zdrava je novi Skinny

07:30

"Moj suprug i ja imamo sistem u kojem on kaže naša kćer u krevet, tako da mogu nam napraviti večeru. Jedan obrok volimo je novi recept za vegetarijanske paleo čili. To je napunjeno puno nutrijenata iz mrkva, slatki krumpir, paradajz, luk, češnjak, pečeni karfiol i beefless govedine iz Trader Joe-a. Ja dodati neke avokada kriške na vrhu i uživajte u svakom zalogaju. Volim recepte ovako jer imam ga u frižideru radi lakšeg obroka za narednih nekoliko dana. "

09:00

"Moja porodica voli da zavalite, opustite se i gledati televiziju noću, i naravno volimo da snack dok to radi. Ali mi havebeen više svjesni onoga što snack na i pokušavaju nove recepte da zadovolji naše slatko na zdraviji način. Nedavno sam pokušao upaljač odvesti na karamel-čokolada-chip Blondie. Kada pokušavate nove recepte, da ćeš osvojiti neki i izgubiti neke. Kada sam napravila ove kolačiće, po prvi put, potpuno zabrljao i slučajno stavio u četvrtinu šoljice sode bikarbone umjesto četvrtine kašičice kao recept tražio. Ali nisam mogao da dozvolim da soda bikarbona dobiti najbolje od mene, i dao sam ga drugom pokušaju. Fascinira me da se ovi prirodni sastojci mogu napraviti nešto tako ukusno. "

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Pomoći, ja sam ekstrovertan i zezam se sa introvertom

Post Zdravlje

6 jednostavnih načina izbjegavanja kasnih noći

Post Zdravlje

Najbolje vežbe da radite ako ste lijeni

Post Zdravlje

10 dvo-minutnih načina za vašu kuću

Post Zdravlje

6 jednostavnih pokreta joge možete učiniti u avionu

Post Zdravlje

8 sjajnih načina za pojednostavljivanje dnevne rutine

Post Zdravlje

7 tajni žena koje savladaju ravnotežu između rada i života

Post Zdravlje

10 načina da se odmah osjećate 10 godina mlađim

Post Zdravlje

7 saveta za trudnice

Post Zdravlje

7 pravila borbe sa supružnikom

Post Zdravlje

8 naučno dokazanih načina za prevazilaženje raspada

Post Zdravlje

5 stvari koje svi konkurenti trebaju učiniti u životu