Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups | BA.centerar.org

Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups

Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups

To je Wednesdayat 15:00, što znači da bi mogao, kao i spakujem i glava kuće za taj dan. Osim još uvijek imate dva sata (barem) prije nego nazivajući ga otkaz. Da bi to strašna popodne pada mnogo podnošljivijim, ovdje je šest mali pick-me-up koji će vas vratiti u život. (I niko od njih uključuju kofein. Huzzah.)

Sutra u ovo vreme

Uzmite Walking sastanak

Kada noge počnu da zaspati i shvatite da ste nije ostavio svojim stolom u četiri sata, to je službeno vremena da se kreće. Otkazati rezervaciju konferencije soba i uzeti svoj direktan izvještaj o hodanje sastanku umjesto. Prirodne sunčeve svjetlosti će vam dati poticaj energije i nadamo se olakšati da će iduće sjajna ideja.

Stephanie Ridhalgh

Dobiti mišiće Moving

Sjedeći u istom položaju za dnevnu vožnju u dan može uzeti danak na mišiće. Dajte im malo ljubavi prema iskrada u podne treninga slijedi lijep potezu. I ovo: Vi ne morate čak ni da napišite stolicu. Samo gledati naše deskercise video za početak.

Del Monte

Prepustite se slatko (Ali Zdrava) Treat

Ne, ne čokolada posudu. Izbjegavajte dosadu popodne zatišje sa Del Monte voća osveživače. Svaki pojedinac veličine kup maksimalnu brzinu od 100 kalorija i ispunjen je osvježavajuće voće voda. Jedna porcija ove uzbudljive kombinacije voća i ukus će biti potpuno buđenje pozvati trebate napraviti je do radnog vremena.

@ Frends / Instagram

Turn Up the Volume

Napravili listu pjesama koje se osjećate dobro. Kao, run-to-the-dance-floor-the-instant-you-čuti-to dobro. Pop na nekim slušalicama i pustite te protok endorfina. Nakon nekoliko minuta, vrati se u realnost i zaronite u svoje zadatke sa potpuno novim izgledima. (Ako je Rihanna može "posao", možeš i ti.)

@ Onlydecolove / Instagram

Pijuckati na bocu vode

Najlakši način da svoj energetski nivo se bez kofeina je ako ostanem hidrirana. Ali ne piju previše brzo veliki gutljaj odjednom može samo da se osjećate naduto. Umjesto toga, vodi jedan-litre pitajte svog stola i nosi ga između zaduženja i back-to-back sastancima. Možda ćete morati da češće koristite ključ kupatilo, ali barem ćete biti u pokretu.

Twenty20

A kada ste u nedoumici...

Pogledajte slike štenaca. Ne, stvarno. Prema nedavnom istraživanju, zureći u slike neodoljivo mladunaca (ili bilo slatka životinja) će poboljšati vaš fokus i staviti vas u dobrom raspoloženju. Izvinite nas dok smo ažurirali naše desktop fotografija.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

9 sitne stvari koje će vaš odnos učiniti mnogo bolje

Post Zdravlje

19 stvari koje će vam uštedjeti ovu sezonu gripa

Post Zdravlje

Da li znate svoj rastući znak (i šta piše o vama)?

Post Zdravlje

6 časova da biste otišli ako niste radili neko vrijeme (ili ikada)

Post Zdravlje

Evo zašto bi trebalo da se hladno tuširate svako jutro

Post Zdravlje

3 iznenađujuće koristi od zdravlja da budu introvertni

Post Zdravlje

Šta da ne kažem prijatelju koji je izgubio roditelja

Post Zdravlje

5 razloga je zaista zapanjujuće da zatrudnite nakon 35. godine

Post Zdravlje

Da li kristalno lečenje zaista funkcioniše? Pokušao sam da saznam

Post Zdravlje

5 treninga da biste pokušali da imate problema sa spavanjem

Post Zdravlje

De-stres odmah uz ovaj tečaj tečnosti joge

Post Zdravlje

5 stvari koje nikad ne biste trebali reći prijateljima sa anksioznošću