Postoji 7 vrsta raspada (i evo kako se baviti svakom od njih) | BA.centerar.org

Postoji 7 vrsta raspada (i evo kako se baviti svakom od njih)

Postoji 7 vrsta raspada (i evo kako se baviti svakom od njih)

Conscious razdvajanja može raditi za Gwyneth Paltrow i Chris Martin, ali u većini slučajeva raskide su prilično teško. I, ovisno o vrsti, od kojih svaki zahtijeva svoju vrstu njege. Evo, sedam različitih raspada i kako da se oporavi od svakog od njih.

Međusobna Breakup

Vaš odnos je bio vrtlog. (To je ono što se događa kada smo se upoznali na Tinder.) I na večeru sinoć, oboje primijetili iskra je isparila. Biramo "Ja sam bolji, jer sam znao da" convos-i tmuran, ali ne tako strašno povratak na zabavljanje bazen. (Ozbiljno, na unutrašnjoj strani, bili ste spremni za kretanje na duže vrijeme.)

"Govorimo je dolazio" Raspad

On boozes na redovnoj dok se probudiš rano da srediti. Osim toga, kao rezultat njegovog posle posla ludorije, ti prepiru Allthe vremena. Cue koji tone osjećaj da se nešto van, a potom je "razgovor" koji vas oboje su izbjegavanje mjesecima. U ovoj situaciji, to je nikada nije loša ideja da skrene pažnju sebe stavljajući sve svoje energije u novi (i ne-romance-povezane) cilj kao trčanje maratona ili potpuno drobljenje da nove biz dogovor na poslu.

Je "nikada nije vidio da dolazi" Raspad

Stvari su mostlyperfect. Zatim, iz vedra neba-bam-gotovo je. Ova vrsta raspada je najteža za obradu, uglavnom zato što imate nula objašnjenje kada i zašto su stvari krenule na jug. Najbolju odbranu: vina. I noćnog izlaska sa svojim najbliži ortacima, zvani oni koji uvijek izgraditi samopouzdanje i podsjetiti vas kako fab si.

Zaista, zaista loše Raspad

Vi niste bili samo u ljubavi, vi ste žive zajedno. I ribolov da se kači. Le uzdah. Obično, ovaj tip raspada je vezana za velike stvari-klinci, penziju ciljeve, jako lijepo namještaja iz West Elm, itd vremena ste bili zajedno će obavijestiti kako je lako da se krene dalje. Ako ste bili zajedno deset godina, možda će vam trebati cijeli život (ili lokacija) promjena zaista popravi svoj slomljeno srce. Cue se Jedi, moli, voli.

Jednostrani Raspad

Zaključak: Vi niste na istoj strani-a niste sigurni da ćete ikada biti. Možda s vremenom (i jako puno toga truda), stvari će se promijeniti, ali za sada, to je bolje da ste samo dio načina. Bilo da ste prekidač ili breakee, ovaj će da boli. Mnogo. Ali ćete dobiti kroz to i biti jača za to. (Samo pokušaj da stavi sebe vratiti tamo ranije nego kasnije.)

Logističkog Breakup

Long distance je najgore. Nakon žive na suprotnim obalama (ili još gore, zemlje) za šest mjeseci, komunikacija između vas upravo pokvario. Dobra stvar o ovoj vrsti raspada je to tvoj dan-to-dan neće promijeniti sve to puno. (Uostalom, doslovnog vremena lice bio je minimalan u većini slučajeva). Bez obzira na to, možda bi bilo pametno da izbrisati jedni druge cifre za uklanjanje bilo iskušenje napraviti telefonski poziv u 2 ujutro

Pokazi vrijeme

"I Cheated" Raspad

EEP, ovo bi mogao biti najgori. Naša najbolji savjet: Čuvajte živce pod kontrolom, bez obzira na čijoj ste strani. (Visoka put je najbolji put, zar ne?)

Povezane vijesti


Post Zdravlje

4 stvari koje su uvodnici žele da ekstrovertima prestane da rade

Post Zdravlje

7 mitova kontrole rađanja nikada ne biste trebali vjerovati

Post Zdravlje

27 umirujuće stvari koje treba uraditi kada jednostavno ne možete zaspati

Post Zdravlje

9 stvari koje je svaka potpuno pripremljena žena Nosi u torbi

Post Zdravlje

17 načina da se uklopi u 2018

Post Zdravlje

6 greške u teretani koje vam mogu sprečiti gubitak težine

Post Zdravlje

8 najčešćih grešaka u radu

Post Zdravlje

Najbolji trening u sedam čikaga u Čikagu

Post Zdravlje

8 živih haosa za život, kako bi se održala veza

Post Zdravlje

6 novih treninga koji su nežni na vašem umornom jaza

Post Zdravlje

7 stvari koje se mogu desiti ako prestaneš piti mjesec dana

Post Zdravlje

Naš omiljeni trening u Njujorku, ikada