Šta bi trebala biti nova godina, na osnovu vašeg horoskopskog znaka | BA.centerar.org

Šta bi trebala biti nova godina, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Šta bi trebala biti nova godina, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Između ljubazan sa svojim MIL i učenje da smanje sebe isključuje nakon tog drugog stakla Chardonnay, tu je, kao, puno želite postići ove nove godine. Ali kako odrediti prioritete koji zadatak je najvažnije? Pitajte zvezde, glupo. Evo šta rezolucija treba biti i ove godine, u skladu sa svojim horoskopski znak.

AQUARIUS (20 januar-18 Februar)

Sa silom kao što je Uran (planeta naglih promjena) kao vladar, nije sjajno čudo da ste skloni paranoje. Ali sa 2018 novi mjesec u vidik, to je vrijeme da pokupi strah da vas sprečava i priznajmo glavu na (vidi: napokon rezanja da toksični friendout svog života). Spoiler: To će biti raspoloženje-boost trebate početi godinu dobro.

Riba (19 februar - 20. Mart)

Biti u skladu s drugima je veliki dio razloga što si tako prokleto voljena. Ali to ne znači da treba zazirati od vocalizing svojim potrebama. Prvo na NYE TDL? Biti više direktno sa ljudima i zahtjevan ono što žele-da li je to malo pomoći s djecom ili veliki, debeli raiseat rad.

ARIES (21. Mart - April 19)

Istina da vatru znak raspolaganja, nemate problema ljiroku društvene mreže. Ali tajna srećan društveni život leži u istinski i duboko prijateljstvo, a ne puno površine one. Čine njegovanje najvažnija odnosa u vašem životu prioritet za narednu godinu.

Taurus (20-20 April maja)

Kada je u pitanju ciljeva na zdravstvenom planu, možete biti prilično, well.bullish o tome kako je počeo. Aka ste skloni zaglaviti u trenerci načine i nikada napraviti promjene. News flash: Neće biti veliki čin božanska intervencija će vas inspirisati da se prebacite svoj dijetu ili konačno držati tri puta nedeljno joge. Tako da ovo godina u kojoj ste actuallyset zdrav sisteme.

Gemini (21. Maj - 20. Jun)

Slatko, Mercurial Blizanci: To je vrijeme da se prestane jure od projekta do projekta i zapravo se posvete nešto trajno način. To blog ste što znači da se kreće na? Postavite ponavljaju datum kalendara i dokazati ti to možeš. Popraviti svoj um na jednom samo-poboljšanju zadatak i vidim da kroz ovo vrijeme.

RAK (21 juni - 22. Juli)

Istina talk: Proširivanje svoj svjetonazor je izazovan zadatak kada živite u pustinjak ljuske. Pravni lijek: Travel! Preskočite grad jedan vikend, kažu da će mogućnosti koje dolaze svoj put, i početi crtanje i planiranje za svoj sljedeći veliki bijeg. Izlazak iz zone udobnosti će žariti vaše intelektualne vatru, Moonchild.

LEO (Juli 23-avgust 22)

Kao najistaknutiji diva zodijaka, vi urođeno žude pompe i okolnost. Problem je u tome, pompe i okolnost košta. Vaš zadatak, lavica? Stop žive izvan vaše sredstva u ime fenomenalnost i napraviti tiho džep na nekih savingspriority 1 #. Obećavamo, zauzdavanje u vašim financijama će vam pomoći da pronađete mjesto za miran u tom zauzet, bučan život tvoj.

DEVICA (Avgust 23-septembar 22)

Preskočite rezoluciju. Čekaj, šta? Dopustite nam da razradi: Vaša pedantan priroda je jedan od najčešće divljenja kvalitete, naravno. Ali ono što će zapravo služiti vam najbolje u godini pred nama je rezoluciju da se zaustavi pretjerano analiziranje tvoje mane tako prokleto mnogo. U suštini, izazov sebe da uspori, chill out i uživajte pogled na Novu godinu.

LIBRA (23 septembar - 21 oktobar)

Zemlje do Gospođa Čak Keel: Svi vole ti-ti stvarno, stvarno ne treba da Facebook potvrditi to. Znamo da si kosmički programirani da budu ljudi-ugađa, ali samo zamislite sve vreme ćete povratiti za zadovoljavajuće sebe ako ste korak dalje od vašeg telefona. Rezoluciju Novogodišnja: Postavite jedan dan nedeljno kada vam ne bi provjeriti na društvenim mrežama. Nećete propustiti to, mi obećavamo.

Scorpio (oktobar 22-novembar 21)

Ti si žestoko odani i zaštitna vaših najmilijih ali možete biti spor za doček nove veze raširenih ruku. Uzmi ovu novu energiju sunca i izazov sebe da puzi se iz podzemlja i biti socijalna. Upoznavanje novih peoplewill dati svoje najbliže prostora koji su im potrebni, i prodrmati vaše percepcije o svojoj socijalnih vještina.

STRIJELAC (22. Novembar-21. Decembar)

Dragi Nomad, dok ti poznat zbog pokušaja da sve to radite, vi stvarno ne moraju. U stvari, mi smo Pretpostavljam da ćete imati mnogo sretniji i zdraviji početak nove godine, ako uspori. Rezoluciju? Uzmite više vremena za spavanje (osam sati, molim te!) I brige o sebi (to je potpuno u redu da preskoči taj koktel u ime samoodržanja).

JARAC (22. Decembar - 19 januar)

Povezane vijesti


Post Zdravlje

10 online priče iz stvarnih žena koje će učiniti da želite ostati samski za večnost

Post Zdravlje

Hatha? Ashtanga? Evo svakog tipa joge, objašnjeno

Post Zdravlje

Kako spavati kada grad ne zatvori

Post Zdravlje

Kako smanjiti periodne grčeve za 10 minuta

Post Zdravlje

6 jednostavnih načina izbjegavanja kasnih noći

Post Zdravlje

7 odličnih skokova u roku od 2 sata od SF-a (nije potreban automobil)

Post Zdravlje

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

Post Zdravlje

Najbolji kristal za vas, prema vašem horoskopskom znaku

Post Zdravlje

Najbolje ponude u ovogodišnjem mesecu banje u Majamiju

Post Zdravlje

9 tajni žena koje praktikuju svaki dan

Post Zdravlje

Kako brzo zaspati kada ste na odmoru

Post Zdravlje

6 stvari koje nikada ne bi trebalo učiniti neposredno prije kreveta