Svi vaši prijatelji meditiraju - evo šta trebate znati | BA.centerar.org

Svi vaši prijatelji meditiraju - evo šta trebate znati

Svi vaši prijatelji meditiraju - evo šta trebate znati

Nešto je bilo na umu u posljednje vrijeme: Zašto je tako teško chill out i nekako of.be? Kao što su smrt i porez, ovih dana čini se kao da je stres samo neizbježan dio života. Da se time bavi, smo zamijenili vina i kokice za meditaciju (OK, možda osim vina i kokice). I ispalo je da pruže mnogo više koristi nego što smo ikada zamišljali. Evo šta treba da znate.

Twenty20

To ne mora biti duhovni

Mindfulness meditacija je razvijen od strane budisti prije više od 2.000 godina, ali moderni praksa može učiniti bez ikakvog duhovnog konotacije (u slučaju da je drži vas nazad). Ipak zastrašeni? U Miamiju Body & Brain, možete pokušati klasu jedan-na-jedan za samo 15 $.

Miami Life Center / Facebook

To je odlično za vaše zdravlje

Od smanjenja stresa i poboljšanje sna o pojačanim fokus i povećanje kreativnosti, jednostavno rečeno, meditacija mijenja mozak. Želite da aktivirate više nego tvoj mozak? U Miami Život Centeryou možete isprobati walkingmeditation.

Twenty20

To je tako prokleto umirujuće

Ne dobiti sve na propoved, ali kad god smo izboriti neko vrijeme da se više vodi računa, osećamo mnogo više fokusiran i izuzetno mirno. To je radio čuda nakon posebno stresnog putovanja na posao ili čak očistiti naše glave prije pisanja priče poput ove (samo se šalim... Ali ne i stvarno). Posebno uređen prostor ayama Joga sa prigušeno svjetlo i svijeće je posebno umirujuće okruženje za početak.

Twenty20

Potrebno je praksa

Kao što je učenje voziti Jet ski, verovatno neće biti stručnjak prvi put kada ga probati. Potrebno je praksu da gura sve nepotrebne misli iz vašeg uma i fokusirati se na tome u ovom trenutku. Ključno je da se drži ga i prepoznaju da ćete biti bolje. I donacijom na bazi klase meditacije u Prana Yoga (sav prihod ide prema Himalayan institut) i Miami Life Center, nećete bankrotirati dok je pokušavao dobiti na umu.

Innergy Meditacija / Facebook

Nema vremena? Nema problema

Izrada vremena da meditira ne mora da znači preskakanje se na jednoj epizodi The Bachelor. Ako stisnuti jedan sat ommms u svoj raspored čini nemogućim, uzeti u obzir radi na brzaka. Na Innergy, neke klase se smanjiti na oko 20 minuta. Totalno izvodljivo.

Innergy Meditacija / Facebook

Ponekad to je besplatno... Ili uključuje margarite

Zgrabite par disketa i glavu u Shelborne South Beach Hotel za besplatan plažu meditaciju sa Innergy svakih Saturdayat 10 amor 8 pmAnd ako je pun mjesec, meditirati pod zvijezdama sa margaritu umjesto.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

11 znakova možete biti empat

Post Zdravlje

7 mitova veze koji moraju proći kroz prozor

Post Zdravlje

Kako da znate da li vaše dete ima grip ili je samo prehlada

Post Zdravlje

Šta da ne kažem prijatelju koji je izgubio roditelja

Post Zdravlje

5 vanjskih treninga da iskoriste ovog leta

Post Zdravlje

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

Post Zdravlje

Evo 5 ciljeva fitnessa za trening za 2018. godinu koje možete ozbiljno učiniti

Post Zdravlje

6 toksičnih ljudi da napuste energiju

Post Zdravlje

6 najgora vežbi za leđa

Post Zdravlje

Najbolji trening u sedam čikaga u Čikagu

Post Zdravlje

20 stvari koje više žena treba početi da pričaju

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu dogoditi ako probate celu dijetu