Zašto J.Lo-ova zadnjica izgleda tako neverovatna (i više tajni vežbanja slave) | BA.centerar.org

Zašto J.Lo-ova zadnjica izgleda tako neverovatna (i više tajni vežbanja slave)

Zašto J.Lo-ova zadnjica izgleda tako neverovatna (i više tajni vežbanja slave)

Kada osoba pripisuje joj stas pored nivou učestalih treninga i uravnotežene ishrane, dobili smo malo zbunjen. Ali mi smo razraditi često i jedite dobro i još uvijek ne izgledaju kao Halle Berry, mislimo. Mora biti tajna. Ispostavilo se, ima puno njih. Evo šest od nekih trenera naših omiljenih celebs '.

Halle Berry noge

Mi obično pretpostavljaju da je mnogo vremena i novca ide u dobiti tijelo slavna nivou, ali Berry trener Harley Pasternak, kaže jedan od ključeva za dobijanje-a borave u oblik je potpuno besplatno. U intervjuu za InStyle, Pasternak je naglasio važnost prijave najmanje 10.000 koraka svaki dan. "Ujutro, odbaci i aparat za kavu kod kuće i prisiliti sebe da se umjesto toga hoda sa lokalnom kafiću,", rekao je mag. "Ako imate telefonski poziv, pokušajte da to bude u pokretu." Hej, možemo totallydo to.

Gwyneth Paltrow je Abs

To je neosporan: Ova dama ima to-die-za bod. I dok smo posebno zavide joj zategnut stomak, njen trener Tracy Anderson rekao sajtu glumice, Goop, da je to više o obuci cijelo tijelo nego mjesto treninga. "To uključuje rad [mišiće] ravnomjerno, a ne u obrascima prenaprezanja", rekla je ona. "Ako stalno zovemo one mišiće da rade s otporom protiv zajedničkog u isto ponavljaju način, dovesti do degeneracije zglobova. Kada smo previše ojačati određene dijelove tijela, mi ubrzati atrofije u drugima. "Ona je, međutim, pružiti Goop sa sneak peek u jednom od svojih ab circuitsthat ćemo raditi na ponavljanje.

Kate Beckinsale je Arms

Ostati u tip-top formi na 44, Beckinsale radi sa Gunnar Peterson, koji je prilično mnogo trenirao svaki celeb čije je tijelo koje ste ikad bio ljubomoran na. On je rekao Glamourthat svoju filozofiju sa svim svojim klijentima da se stalno kretati se na treninzima rade. "Ako svaki dan to isto treninga, ide za isti rok, podizanje iste težine, vaše tijelo će znati šta da očekuju, i što manje će to kao da to ima veze da ti kroz trening. Mijenja svoju rutinu snage vašeg tijela da se prilagodi novim stimulansima. "Dakle, Peterson planira novi trening za svoje klijente ikada jednom danu, koji, pored prisiljavajući vaše tijelo readapt, drži vas na prstima. "Mentalno [moji klijenti] ostati više angažuju (i ne strahuju treninga) kada oni ne znaju šta dolazi." Pametno čovjek.

Jennifer Lopez Butt

Dok mi možda neće imati J.Lo jasno superioran genetika, mi imamo uvid u nju rutinu od nje trener David Kirsch. U intervjuu za People, Kirsch napomenuti da J.Lo dopunjuje ono što joj je mama dala sa starim dobrim naporan rad. "Ona je jako povezan sa njeno tijelo, a ona ima luda disciplina", rekao je on. "Kada se ona pojavi, ja dobiti 500 posto. Nema telefoniranje u trening. "Što se tiče njena stvarna režim, Kirsch kombinira trening snage s kardio da vidi najbolje rezultate. Jednim potezom on voli je platipus hoda (gore vidi), koji Kirsch kaže "fokusira se na nju bedrima, radi na njeno dupe, tamo je kardio element tu zbog tempa kojim se vraćaš i dalje dobiva otkucaje srca gore. Dakle, to je potez koji daje odmah ", kaže on. "Odmah ćete se osjećati." (Mi smo mu verujem.)

Jennifer Aniston noge

Aniston je Jogom sa svojim prijateljem i instruktor Mandy Ingber (čiji Yogalosophy videosyou možete učiniti kod kuće) već godinama, ali to je ono što se dešava outsidethe studio koji Ingber kaže čini zvijezde izgledaju tako sjajno. U New Beautymagazine, Ingber predlaže: "Nastavite da rade stvari koje su zabavne. Idi boogie boarding u okeanu, da plesa i smijati puno. Nemoj biti tako strog prema sebi-kad se osjećate lakši, uvijek ćete izgledati mlađe. "(Nema riječi o tome kakvu ulogu Smartwater igra u Aniston stalno užaren izgled.)

Shakira All-Over Tone

Da li ste videli Shakira ples? Kolumbijac superstar je u fizičkom obliku možemo samo sanjati. Srećom, njen trener, Ana Kaiser je super napred o tome šta je potrebno da bi joj se u obavljanju oblika (hint: česte dva dnevno sesije). Rekla je E! News: "Mi naizmenično snagu i kardio intervalima. Neki dana radimo samo kardio, a zatim snage i nekoliko dana ćemo početi sa snagom, a zatim učinite kardio, mi volimo miješati se. "Ona je također naglasio važnost razmišljanja izvan skale, dodajući da je mjerenje nivoa Shakirin fitness je" manje o brojevima... Masa je toliko subjektivna i ide gore-dole puno da bi mogao sebe izludi vaganje sebe "Ditching naše skale:. To je filozofija možemo dobiti iza.

Povezane vijesti


Post Zdravlje

12 sneakih razloga da si uvek umoran

Post Zdravlje

9 načina za vožnju biciklom oko Los Anđelesa. U stilu

Post Zdravlje

7 stvari koje se dešavaju vašem umu i tijelu kad čistite

Post Zdravlje

Ovi 4 treninga u kući će vas učiniti jačim (i sigurnijim)

Post Zdravlje

Yay, jedenje pre kreveta možda nije toliko loše kao što mislite

Post Zdravlje

Šta bi trebala biti nova godina, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Zdravlje

5 iznenađujuće koristi za zdravlje jabukovog sirćeta

Post Zdravlje

5 načina da ne dobijete Grannya

Post Zdravlje

5 alternativnih načina za izbacivanje funka

Post Zdravlje

Najbolji trening u 10 čikaga naselja

Post Zdravlje

9 Najvažniji potreba za svakog New Yorker-a, kada ona napusti ceo dan

Post Zdravlje

Jedna stvar koju treba da jedete da bude nepobediv od zimskih prehlada